Oral Sever
Berlin Panteri
- 27 Aralık 2016
- 42.787
- 22.590
- 2.228
Rangers dayak yiyor
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Evagoras Pallikaridis'in silüetiymiş.
bizdeki tevfik fikret gibi yaniEvagoras Pallikaridis'in silüetiymiş.
Britanya'ya karşı 1950'lerde bağımsızlık savaşı vermiş şair. Ulusal bi kahraman olarak da görülüyormuş.
hayır ferenç seri başı idiHelal olsun karabağ'a da Karabağ nasıl öyle kolay rakip çekmiş kurada seri başı mıydı ? Ayrıca ferençvaroş'un ne işi var şl ön elemelerinde.
Enteresanmışhayır ferenç seri başı idi
enteresan olan birşey yok yavEnteresanmış
adamlar maccabi ve d.kievi elemiş önceki turlarda büyük başarı vallaPafos kim ya David Luiz'i de almışlar gidiyorlar Cl'ye.
Bilmiyordum. Bunlar torpilli yoldan gidiyor yani biraz.enteresan olan birşey yok yav
senelerdir clde elemeler şampiyonlar yolu ve lig yolu diye ikiye ayrılıyor.
ülke puanı düşük olan liglerin şampiyonları kendi aralarında oynuyor o yüzden karabağ,ferenc,malmö,pafos,kızılyıldız gibi takımlar gruplarda yer alabiliyor
Tras bicagi reklami gibi logo
4 büyük ülkeye yeterince torpil geçiyorlar.Bilmiyordum. Bunlar torpilli yoldan gidiyor yani biraz.
Molde, young boys yine biraz bilinen takımlardı. Bu ferençvaroş nasıl seri başı oldu onu anlamadım. Konferansta falan puan mı kastılar acaba, pafos falan ne mesela.4 büyük ülkeye yeterince torpil geçiyorlar.
turnuvanın adı "şampiyonlar ligi" old için diğer ülke şampiyonları gruplarda yer alsın diye böyle birşey geliştirdiler bir nevi sus payı
2 sene önce moldeyi geçtiğimizde de bu şekilde gruplara kaldık veya geçen seneki young boys maçları benzer
ferencvaros 1 2 defa cl gruplarında yer aldı sen farketmemişsin sanırım ve sürekli elemelere de katılıyorlar ama pafosu ben de yeni duyuyorum büyük başarı gruplara kalırlarsaMolde, young boys yine biraz bilinen takımlardı. Bu ferençvaroş nasıl seri başı oldu onu anlamadım. Konferansta falan puan mı kastılar acaba, pafos falan ne mesela.