Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

enteresan olan birşey yok yav
senelerdir clde elemeler şampiyonlar yolu ve lig yolu diye ikiye ayrılıyor.
ülke puanı düşük olan liglerin şampiyonları kendi aralarında oynuyor o yüzden karabağ,ferenc,malmö,pafos,kızılyıldız gibi takımlar gruplarda yer alabiliyor

Pafos kim ya David Luiz'i de almışlar gidiyorlar Cl'ye.

enteresan olan birşey yok yav
senelerdir clde elemeler şampiyonlar yolu ve lig yolu diye ikiye ayrılıyor.
ülke puanı düşük olan liglerin şampiyonları kendi aralarında oynuyor o yüzden karabağ,ferenc,malmö,pafos,kızılyıldız gibi takımlar gruplarda yer alabiliyor
Bilmiyordum. Bunlar torpilli yoldan gidiyor yani biraz.

Bilmiyordum. Bunlar torpilli yoldan gidiyor yani biraz.
4 büyük ülkeye yeterince torpil geçiyorlar.
turnuvanın adı "şampiyonlar ligi" old için diğer ülke şampiyonları gruplarda yer alsın diye böyle birşey geliştirdiler bir nevi sus payı
2 sene önce moldeyi geçtiğimizde de bu şekilde gruplara kaldık veya geçen seneki young boys maçları benzer

4 büyük ülkeye yeterince torpil geçiyorlar.
turnuvanın adı "şampiyonlar ligi" old için diğer ülke şampiyonları gruplarda yer alsın diye böyle birşey geliştirdiler bir nevi sus payı
2 sene önce moldeyi geçtiğimizde de bu şekilde gruplara kaldık veya geçen seneki young boys maçları benzer
Molde, young boys yine biraz bilinen takımlardı. Bu ferençvaroş nasıl seri başı oldu onu anlamadım. Konferansta falan puan mı kastılar acaba, pafos falan ne mesela.

Molde, young boys yine biraz bilinen takımlardı. Bu ferençvaroş nasıl seri başı oldu onu anlamadım. Konferansta falan puan mı kastılar acaba, pafos falan ne mesela.
ferencvaros 1 2 defa cl gruplarında yer aldı sen farketmemişsin sanırım ve sürekli elemelere de katılıyorlar ama pafosu ben de yeni duyuyorum büyük başarı gruplara kalırlarsa

Şampiyonlar Ligi Play-Off ilk maçlarında seyirci sayıları:

Celtic-Kairat (56.182)
Rangers-Club Brugge (43.731)
Kızılyıldız-Pafos (43.411)
Fenerbahçe-Benfica (41.258)
Basel-Kopenhag (25.847)
Ferencvaros-Karabağ (19.675)
Bodo Glimt-Sturm Graz (7.896)

Celtic yine hınca hınç dolu.

Kairat da gümbür gümbür geliyor. Şöyle bir serüveni olmuş -->
1. Eleme turu: Ljubljana
2. Eleme turu: Kuopion
3. Eleme turu: Bratislava
Play-Off: Celtic, ki ilk maçı 0-0 berabere bitirip tur şansını Almaty'e taşıdılar.

Gruplara kalırsa ilginç olacak.

Geri
Üst Alt