Okan Mason
Büyük Kaptan
- 5 Temmuz 2011
- 24.947
- 26.686
- 2.948
Tüm işaretler fenerin ŞLye gideceği yönünde şu ana dek
çok bariz
10 kişiyle geçecekler hemde turu
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Tüm işaretler fenerin ŞLye gideceği yönünde şu ana dek
Saplamasınlar da.Bodo gibi takimlar bizim gruba gelir ve kesin bize kontra dan goller atar
Benfica 3 tane atar.Tüm işaretler fenerin ŞLye gideceği yönünde şu ana dek
İngilizler böyle takımları çok güzel oltaya getiriyor. Geçen sezon Young Boys-Aston Villa maçını canlı izlemiştim. Villa topu Young Boys'a verdi bekledi arkada. Güle oynaya 3 tane atıp döndüler eve. Kasmadılar bile.Bodo gibi takimlar bizim gruba gelir ve kesin bize kontra dan goller atar
Okan buruka ters gelen bir oyun yapisi, illaki pres illaki hücüm edip defansi komple öne cekecegiz sonra heriflerde iki üc tane süratli oyuncu varsa, uzun topla kaleciye karsi karsi kalacaklar, kac yildir böyle oluyor ders alan yok.İngilizler böyle takımları çok güzel oltaya getiriyor. Geçen sezon Young Boys-Aston Villa maçını canlı izlemiştim. Villa topu Young Boys'a verdi bekledi arkada. Güle oynaya 3 tane atıp döndüler eve. Kasmadılar bile.
Bayern deplasmanında bekleyerek top oynamıştık. Icardi ofsaytta olmasa belki de kazanıyorduk maçı arkada bekleyerek. O maç dışında hiç bir maçta denge oyunu oynamadı. Bu sezon oynamasını bekliyorum. Yine hurra hücum oynatıp puan alınması muhtemel maçları verirse kılıçtan geçirilir bu tercihleri.Okan buruka ters gelen bir oyun yapisi, illaki pres illaki hücüm edip defansi komple öne cekecegiz sonra heriflerde iki üc tane süratli oyuncu varsa, uzun topla kaleciye karsi karsi kalacaklar, kac yildir böyle oluyor ders alan yok.