Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Totemler havada ucusuyor

BODO GLIMT tarihinde ilk kez Şampiyonlar Ligi'nde.

* 2025/26 | Şampiyonlar Ligi (Tarihte ilk kez)
* 2024/25 | UEFA Avrupa Ligi yarı final (Tarihte ilk kez)
* 2023/24 | Konferans Ligi son 16
* 2022/23 | UEFA Konferans son 16
* 2021/22 | UEFA Konferans Ligi çeyrek final

Takımın geçen sezonki toplam maaş bütçesi: 20 milyon euro

Bodo gibi takimlar bizim gruba gelir ve kesin bize kontra dan goller atar

Bodo gibi takimlar bizim gruba gelir ve kesin bize kontra dan goller atar
İngilizler böyle takımları çok güzel oltaya getiriyor. Geçen sezon Young Boys-Aston Villa maçını canlı izlemiştim. Villa topu Young Boys'a verdi bekledi arkada. Güle oynaya 3 tane atıp döndüler eve. Kasmadılar bile.

İngilizler böyle takımları çok güzel oltaya getiriyor. Geçen sezon Young Boys-Aston Villa maçını canlı izlemiştim. Villa topu Young Boys'a verdi bekledi arkada. Güle oynaya 3 tane atıp döndüler eve. Kasmadılar bile.
Okan buruka ters gelen bir oyun yapisi, illaki pres illaki hücüm edip defansi komple öne cekecegiz sonra heriflerde iki üc tane süratli oyuncu varsa, uzun topla kaleciye karsi karsi kalacaklar, kac yildir böyle oluyor ders alan yok.

Okan buruka ters gelen bir oyun yapisi, illaki pres illaki hücüm edip defansi komple öne cekecegiz sonra heriflerde iki üc tane süratli oyuncu varsa, uzun topla kaleciye karsi karsi kalacaklar, kac yildir böyle oluyor ders alan yok.
Bayern deplasmanında bekleyerek top oynamıştık. Icardi ofsaytta olmasa belki de kazanıyorduk maçı arkada bekleyerek. O maç dışında hiç bir maçta denge oyunu oynamadı. Bu sezon oynamasını bekliyorum. Yine hurra hücum oynatıp puan alınması muhtemel maçları verirse kılıçtan geçirilir bu tercihleri.

KURBAN KURBANOV

- 2008'den bu yana Karabağ'ın teknik direktörü.
- Ligde son 12 sezonda 11 şampiyonluk kazandı.
- Avrupa'da üst üste 12 sezon gruplarda.
- Karabağ ile 2. kez Şampiyonlar Ligi'nde.

Geri
Üst Alt