Cafer Güney
Ulubatlı Souness
- 24 Temmuz 2021
- 34.825
- 59.268
- 3.423
10 pts %100 yetecekti biz de testisleri yayarak takip dahi etmeyecektik şu işi ya
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Okan çok başarılı dimi. Değil Karabağ fk yı tüm Karabağ’ı toplasanız bir Osimhen etmez.deplasmanda 3 attığımız ajax karabağınıza 4 atmış azeristanda !!
12 ile bitireceğiz merak etme.10 pts %100 yetecekti biz de testisleri yayarak takip dahi etmeyecektik şu işi ya
Bu bahsettiğin zor ihtimaller. Ayrıca devam eden maç sonuçlarını beklemek lazım ama böyle biterse mesela bahsettiğin sonuçlarda Napoli geride kalıyor. Mevcutta 9 puanın yetme ihtimali yüksek deniyor, kesin denmiyor.Karabag icerde Frankfurtu Kopenhag da Napoliyi yenebilir gayet
Her mactan öngörülen ve istedigimiz sonuc cikmaz
Iki takimi da kafadan elemek yanlis
9 puanin yetecegini sanmiyorum
Beraberlik daha iyi olabilir. Hem Napoli altta kaymaya devam eder hem de Benfica'nın da umudu kalmaz gibi bir şey olur.Napoli yenilsin
Zor kabul ediyorum ama yok sayacak kadar da zor degilBu bahsettiğin zor ihtimaller. Ayrıca devam eden maç sonuçlarını beklemek lazım ama böyle biterse mesela bahsettiğin sonuçlarda Napoli geride kalıyor. Mevcutta 9 puanın yetme ihtimali yüksek deniyor, kesin denmiyor.
Evet oda mantikliBeraberlik daha iyi olabilir. Hem Napoli altta kaymaya devam eder hem de Benfica'nın da umudu kalmaz gibi bir şey olur.
Birbirleri ile maçları olan takımlarda olduğu için bana 9 puan yetecek gibi geliyor. Tabi kesin diyemeyiz futbol bu sonuçta. ilk 24'e girebilecek Union, Benfica, Kopenhag gibi görülüyor eğer Bilbao bu gün sürpriz yapmazsa. Ben bu takımların fikstürlerine baktığımda sürpriz olmazsa yeter gibi geliyor 10 puan garanti, 9 puan yüksek ihtimal hatta burada averaj işlerine de kalabilme ihtimali yüksek.Zor kabul ediyorum ama yok sayacak kadar da zor degil
Karabag-Frankfurt 3 ihtimalli mac, Kopenhag da icerde her türlü sonuc alabiliyor
Napolinin bugün yenilmesi iyi olur, Kopenhag ve ve Napoliden en az biri kesin altimizda kalir zira Benficanin son 2 maci da zor