Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Şu anki sıralamayla bitse Newcastle’la eşleşiyormuşuz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Karabag icerde Frankfurtu Kopenhag da Napoliyi yenebilir gayet

Her mactan öngörülen ve istedigimiz sonuc cikmaz

Iki takimi da kafadan elemek yanlis

9 puanin yetecegini sanmiyorum

Karabag icerde Frankfurtu Kopenhag da Napoliyi yenebilir gayet

Her mactan öngörülen ve istedigimiz sonuc cikmaz

Iki takimi da kafadan elemek yanlis

9 puanin yetecegini sanmiyorum
Bu bahsettiğin zor ihtimaller. Ayrıca devam eden maç sonuçlarını beklemek lazım ama böyle biterse mesela bahsettiğin sonuçlarda Napoli geride kalıyor. Mevcutta 9 puanın yetme ihtimali yüksek deniyor, kesin denmiyor.

Bu bahsettiğin zor ihtimaller. Ayrıca devam eden maç sonuçlarını beklemek lazım ama böyle biterse mesela bahsettiğin sonuçlarda Napoli geride kalıyor. Mevcutta 9 puanın yetme ihtimali yüksek deniyor, kesin denmiyor.
Zor kabul ediyorum ama yok sayacak kadar da zor degil

Karabag-Frankfurt 3 ihtimalli mac, Kopenhag da icerde her türlü sonuc alabiliyor

Napolinin bugün yenilmesi iyi olur, Kopenhag ve Napoliden en az biri kesin altimizda kalir zira Benficanin son 2 maci da zor

Zor kabul ediyorum ama yok sayacak kadar da zor degil

Karabag-Frankfurt 3 ihtimalli mac, Kopenhag da icerde her türlü sonuc alabiliyor

Napolinin bugün yenilmesi iyi olur, Kopenhag ve ve Napoliden en az biri kesin altimizda kalir zira Benficanin son 2 maci da zor
Birbirleri ile maçları olan takımlarda olduğu için bana 9 puan yetecek gibi geliyor. Tabi kesin diyemeyiz futbol bu sonuçta. ilk 24'e girebilecek Union, Benfica, Kopenhag gibi görülüyor eğer Bilbao bu gün sürpriz yapmazsa. Ben bu takımların fikstürlerine baktığımda sürpriz olmazsa yeter gibi geliyor 10 puan garanti, 9 puan yüksek ihtimal hatta burada averaj işlerine de kalabilme ihtimali yüksek.

Ilk yari skorlar bizim lehimize

Sadece benfica napoli berabere bitse veya napoli kazansa daha iyi olur

Psg de kazanirsa iyi olur bizim adimiza

9-11 arası kim olucak acaba biz en iyi 23-24 oluruz ,olabilirsek ☹️☹️

Şu an ki sonuçlara bakınca absürt bir şekilde atletico ve citye yenilmezsek ilk 24 çıktık gibi

Geri
Üst Alt