Murat Durmaz
Berlin Panteri
- 5 Ocak 2019
- 49.067
- 51.059
- 3.683
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
normalde bunu yapmaları gayet normal de çok zayıf bir takım kontraya hucum oyuncusu da yok defansta kapanıp tüm alanı savunacak defansları da yok bodo gibi kompakt ve iyi organize bir takım da değil o yüzden yapacak bir şey yok ama şanslı takım yine de atar falan geçerler belkiBen öndeyim deyip geri çekilirsen kontra arayım dersen olacağı bu. Kontradan en fazla kaç gol bulacaksın? Ama kalende 10 pozisyon yaşayıp daha fazla gol yeme ihtimalin artar işte... biz de bu akşam böyle yapmayalım da inşallah...
Buraya gelmeleri bile şans da bence... İlk maçı izlemedim. Spikerin bir lafı vardı ilk maçta dortmund un yaptığının aynısını atalanta yapıyor diye... demek ki geçen maçta önde baskı yapan takım dortmund bekleyen takım atalanta imiş dedim kendi kendime...normalde bunu yapmaları gayet normal de çok zayıf bir takım kontraya hucum oyuncusu da yok defansta kapanıp tüm alanı savunacak defansları da yok bodo gibi kompakt ve iyi organize bir takım da değil o yüzden yapacak bir şey yok ama şanslı takım yine de atar falan geçerler belki
Asensio mu?REAL MADRID XI: Courtois; Trent, Rüdiger, Asencio, Carreras; Tchouaméni, Fede Valverde, Camavinga, Arda Güler; Vinicius, Gonzalo García.
BENFICA XI: Trubin; Dedic, Otamendi, Tomás Araújo, Dahl; Richard Ríos, Barreiro; Rafa Silva, Aursnes, Schjelderup; Pavlidis.
yani doğru takımın varsa aslında çok rahat yaparsın alanları falan kapatıp sekenleri toplayınca pozisyon vermiyorsun da kadroya bağlı baya.Ben de ilk maçı izlemedim ama mesela Atalanta'nın geri hattı falan bunu yapmaya müsait baya kaliteli oyuncuları var,kontra için o kadar iyi değiller tabii ama dortmund'un valla ismi kalmış sadece kimse yok.İki yönlü de kalitersiz bir takımBuraya gelmeleri bile şans da bence... İlk maçı izlemedim. Spikerin bir lafı vardı ilk maçta dortmund un yaptığının aynısını atalanta yapıyor diye... demek ki geçen maçta önde baskı yapan takım dortmund bekleyen takım atalanta imiş dedim kendi kendime...
Valla ben inanmıyorum kapanan takımların başarılı olabileceğine. Kapanıyor kapanıyor 1 gol yiyince strese giriyor sonra eli ayağı dolaşıyor kapanan takımın... hiç gerek yok... çık oyununu oyna rakip öyle 10 kişi ile atağa çıkmaya korksun...
Bu Asencio, malum takimdaki de AsensioAsensio mu?tüm asensioları madrid alıyor herhalde... oğlumun adını asensio olarak mı değiştirsem
![]()