Aykut Keskin
Büyük Kaptan
- 28 Haziran 2012
- 21.013
- 10.499
- 2.223
Chelsea iki maçta şuan 8 yedi
Bizede atarlar o kadar herhalde.
Bizede atarlar o kadar herhalde.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Arsenalim yarı finali garantilemis
Çok takdir ettik bu sene kendilerini gerçekten helal olsun da dedim kendim ama Bodo'nun elenmesine sevindim ne yalan söyleyeyim. Dün maçın 90 dksını izledim, hiçbir şey yapamadılar neredeyse. Tamamen evlerindeki garip zemin avantajıyla 10 bin kişi önünde top oynayarak ilerlememeli bir takım. Buraya kadar gelmeleri bile fazlaydı.
Hani desen biz de Juve deplasmanında döküldük ama kapasitemiz yetmediğinden değil, tamamen kendi oyunumuz dışında kafamızı hiç vermeden oynadığımız için döküldük. Bir daha da öyle bir Avrupa maçı izlemeyeceğimizi düşünüyorum yakın zamanda.
Dün aslında Sporting de maçın genelinde aman aman bir top oynamadı ama çok iyi oyuncuları var. Hjulmand'la Trincao bayağı özel adamlar. Çok ekstra oynadılar. Müthiş mücadele ettiler.
3-0 rövanşında real'i eliyorduk neredeyse o kadar hafife almaMental da olarak güçlü olmak gerekiyor. Sporting yerinde biz olsak muhtemelen ilk maç öyle bitse formalite maçına çıkardık. Juve deplasmanında neredeyse başımıza Bodo’nun yaşadığı geliyordu.
Bodo'nun niye elendiği belli.
Saadettin geçen bunları övmüş örnek almış.
Tam Almanya'yı özetleyecek bir olay bu.