Şampiyonlar Ligi'nde Diğer Maçlar

Chelsea iki maçta şuan 8 yedi

Bizede atarlar o kadar herhalde.

Şu kupayı belki yanlışlıkla alırız diye hayal kurmaya çalışıyorum ama ona bile izin vermediler.
Şuna bak liverpool'u elersek psg gelecek hadi mucize olduğunu onu da eledin diğer taraftan bayern real geliyor yuh be yuhh

Bodo elek olmuş yav şunlardskş kura şansı bizde olsaydı keşke

1773784904538.webp

Bodoyu delip gecmisler iyi oldu yaw hali sahada mac oynatan takim bir yerde patlamaliydi

Bodo'nun niye elendiği belli.

Saadettin geçen bunları övmüş örnek almış.

Bizim turu kim geçerse psg ile sıkıntılı bir maç yaşayabilir.

Hem çok teknik hem çok fizikliler.

Mental da olarak güçlü olmak gerekiyor. Sporting yerinde biz olsak muhtemelen ilk maç öyle bitse formalite maçına çıkardık. Juve deplasmanında neredeyse başımıza Bodo’nun yaşadığı geliyordu.

Çok takdir ettik bu sene kendilerini gerçekten helal olsun da dedim kendim ama Bodo'nun elenmesine sevindim ne yalan söyleyeyim. Dün maçın 90 dksını izledim, hiçbir şey yapamadılar neredeyse. Tamamen evlerindeki garip zemin avantajıyla 10 bin kişi önünde top oynayarak ilerlememeli bir takım. Buraya kadar gelmeleri bile fazlaydı.

Hani desen biz de Juve deplasmanında döküldük ama kapasitemiz yetmediğinden değil, tamamen kendi oyunumuz dışında kafamızı hiç vermeden oynadığımız için döküldük. Bir daha da öyle bir Avrupa maçı izlemeyeceğimizi düşünüyorum yakın zamanda.

Dün aslında Sporting de maçın genelinde aman aman bir top oynamadı ama çok iyi oyuncuları var. Hjulmand'la Trincao bayağı özel adamlar. Çok ekstra oynadılar. Müthiş mücadele ettiler.

Çok takdir ettik bu sene kendilerini gerçekten helal olsun da dedim kendim ama Bodo'nun elenmesine sevindim ne yalan söyleyeyim. Dün maçın 90 dksını izledim, hiçbir şey yapamadılar neredeyse. Tamamen evlerindeki garip zemin avantajıyla 10 bin kişi önünde top oynayarak ilerlememeli bir takım. Buraya kadar gelmeleri bile fazlaydı.

Hani desen biz de Juve deplasmanında döküldük ama kapasitemiz yetmediğinden değil, tamamen kendi oyunumuz dışında kafamızı hiç vermeden oynadığımız için döküldük. Bir daha da öyle bir Avrupa maçı izlemeyeceğimizi düşünüyorum yakın zamanda.

Dün aslında Sporting de maçın genelinde aman aman bir top oynamadı ama çok iyi oyuncuları var. Hjulmand'la Trincao bayağı özel adamlar. Çok ekstra oynadılar. Müthiş mücadele ettiler.

Hiç Bodo güzellemesi yapamayacağım valla böyle takımlardan hazzetmiyorum. Beter olsunlar.

Geri
Üst Alt