Şampiyonlar Ligi'nde Eşleşmeler Belli Oldu!

Bi konunun daha anasını s..z,hangi konuya girsem kknuyla alakasız birbirleriyle alakasız alakasız mesajlaşanlar

D6503 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Son düzenleme:
Kenan Bey'in ergenler gibi yalan söyleyeceğine inanmıyorum. Elbette bileti vardır. Sinan Bey'i davet etme amacını da adam belirtip duruyor. Etik mi değil mi orası vicdana kalmış. Benim vicdanım bu olaya gülüyor :asd22:

Beşiktaş'ın 19 Şubat - 19 Mart arası fikstürü;
Bayern Münih (D)
Fenerbahçe
Trabzonspor (D)
Gençlerbirliği
Bayern Münih
Medipol Başakşehir (D)

:asd:

foruma da hitaben su taahhudde bulunuyorum

bana sundugu davetteki bileti ulastirirsa hem o
bileti bir forumdasa devredecegim hem de ikinci yaridaki bjk macina bir bilet hediye edecegim almanyadaki maca giden arkadasa

boylece amacimin hem o maca gitmek degil , verilen sozlerin arkasinda durulmasi oldugu anlasilir , hem de bir bilet hediye edip birini sevindirmis olurum

namik adminin passoligine bileti gonderecegim
bayern locasi aksettirildigi anda

ayrica o bayern macina da artik benden ilk kim isterse o gider ..

namik kim!!!

Foruma da hitaben su taahhudde bulunuyorum

bana sundugu davetteki bileti ulastirirsa hem o
bileti bir forumdasa devredecegim hem de ikinci yaridaki bjk macina bir bilet hediye edecegim almanyadaki maca giden arkadasa

Boylece amacimin hem o maca gitmek degil , verilen sozlerin arkasinda durulmasi oldugu anlasilir , hem de bir bilet hediye edip birini sevindirmis olurum

namik adminin passoligine bileti gonderecegim
bayern locasi aksettirildigi anda

ayrica o bayern macina da artik benden ilk kim isterse o gider ..
Yahu Sinan, sen anlamiyor musun.
Sana Besiktasli diye yapilan takilmalar üzerinden saka yaptim.
Ben bu saka ile birakmak istedim ama sen bu sekilde üsteledigin icin bilet isteyenler hakkinda yazdiklarini ekledim, cünkü insanlara tepeden baktigin icin rahatsiz oldum.
Bileti ilk önce kendin icin istedigin bir önceki mesajimda koydugum görseller de yaziyor zaten.
Yahu sana ayni davet sakasini Hoffenheim - Basaksehir macinda yaptim bu kadar yangin yerine cevirmeyi gectim, cevap bile vermedin.
Simdi ne degisti de bir sakayi buralara getiriyorsun.
Bosuna burada bileti önce kendine isteyip simdi böyle sov yapma.

Son düzenleme:
Bi konuda da kafa ütüleme be S.B.

sent via GSC

Berat'dan daha fazla bilet peşinde koşan da gördüm ya , gözlerim açık gitmeyecek :)

Arkadaslar rica ediyorum uzatmayin.
Kendisine karsi son dönemler de düzgün davraniyorum, bir saka yapayim dedim isi nerelere getirdi.
Ayni sakayi Hoffenheim - Basaksehir maci icin yaptigimda cevap bile vermemisti.
Eger saka yapilmasindan rahatsiz oldun ise @Sinan Bilgin özür diliyorum.

Arkadaslar rica ediyorum uzatmayin.
Kendisine karsi son dönemler de düzgün davraniyorum, bir saka yapayim dedim isi nerelere getirdi.
Ayni sakayi Hoffenheim - Basaksehir maci icin yaptigimda cevap bile vermemisti.
Eger saka yapilmasindan rahatsiz oldun ise @Sinan Bilgin özür diliyorum.
geri vites

yok aga almancilarla olmuyor bu is

Geri
Üst Alt