Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Sukunetini koruyup hircin ve agresif olmamani umar ve temenni ederim.Bir bilet uğruna ya rab ne karizmalar! çiziliyor.
Sinan, simdi bana davetin ciddi ise gelirim dedigin iki mesajini suraya koydurma.Buna pisleyip sivamak diyoruz . Bilet konusunda gercek yuzum neymis ? Bileti kendime almayip forumdan birine hediye edecek olmam mi
buyuk lokma ye buyuk konusma demisler
samimiyetsizle sucladigin dakikalarda kazdigin kuyuya dustun .
Bu arada bu allianz da locasi olan sirketin ismi ne bakayim ?
Aillanz Arena'daki locada Murhan ağırlanmalı diyenler ?
sinana laf sokrun gordugum kadariylaİkili mi? Kendi kendime yazdım Sayın AKKÜLAH.
Ligin seyri açısından bakarsak sırasıyla Konya (D), Bayern (D), Fener maçları var o periyotta. Ligden tamamen kopacakları bir süreç olabilir.
Sinan, simdi bana davetin ciddi ise gelirim dedigin iki mesajini suraya koydurma.
Ne büyük lokma yedim, ne büyük konustum.
Amacim saka idi ama olsun böyle güzel oldu, hic olmazsa bundan sonra bilet isteyenlere bir sey diyemezsin.
sinana laf sokrun gordugum kadariyla
yada kenana
Kenan'ın loca muhabeti de Hakan'ın Leverkusen'in altyapısında oynama muhabettine döndü iyice.Sallamayın Almancı dostlarım.
Vallahi Almanyada yasadigimdan dolayi , Milliyetci duygularim kabararak Insallah Besiktas Almanlara tcvz eder