Şampiyonlar Ligi'nde Eşleşmeler Belli Oldu!

Sinan Bilgin, konuyu saptirmak istiyor, izin vermiyelim renktaslar.

0b21c8c1f784b70c05406e1a1c79e301.jpg
Kenan Ünal delikanlı bir renkdaşımızdır , sözünden döneceğini sanmam.Sinan Beyi ziyadesiyle ağırlayacağından kuşkumuz yok.

Sinan, merak etme yazdigimi unutmadim.
Tekrar ediyorum, sadece bir saka idi.
Saka ile birakmak isterdim ama madem ikinci kez alinti yaptin, simdi bir konuyu daha ekleyeyim.
Forumda durumu olmadigi icin maca gidemeyecek olanlarin biletini isteyenlere yazdiklarindan asiri derece de rahatsiz oldum.
Aslinda bu yaptigim onunla ilgili degildi ama simdi söyle tekrar gözden gecirince iyi yapmisim diyorum.
Baksana nerede ise bilet icin ortaligi yangin yerine vereceksin.

Son düzenleme:
Beyler fazla takip etmiyorum Bayerni, son durumlari nasil acaba? Grubu ikinci bitirdiklerine göre acaba eski guçlerini kayip mi ettiler? Umarım bildigimiz bayern gibi oynarlar!!

Ancelotti kovulmadan önce PSG'ye 3-0 yenildi zaten tek puan kaybı grupta.

1. PSG 15
2. Bayern 15

Oha Sinan Bilgin, berat gibi bilet mi dileniyor :red:

Sinan, merak etme yazdigimi unutmadim.
Tekrar ediyorum, sadece bir saka idi.
Saka ile birakmak isterdim ama madem ikinci kez alinti yaptin, simdi bir konuyu daha ekleyeyim.
Forumda durumu olmadigi icin maca gidemeyecek olanlarin biletini isteyenlere yazdiklarindan asiri derece de rahatsizim oldum.
Aslinda bu yaptigim onunla ilgili degildi ama simdi söyle tekrar gözden gecirince iyi yapmisim diyorum.
Baksana nerede ise bilet icin ortaligi yangin yerine vereceksin.

Cevir kazi yanmasin , forum yemez bunu dostum

elestiri yapacaksan orada yapacaksin , simdi lafini yiyorsun herkesin gozu onunde

bilete gelince , gitme planim yoktu bile, davetine icabet edelim dedik , samimiyetsizligi saka maskesiyle gizleyemeyeceksin malesef

Cevir kazi yanmasin , forum yemez bunu dostum

elestiri yapacaksan orada yapacaksin , simdi lafini yiyorsun herkesin gozu onunde

bilete gelince , gitme planim yoktu bile, davetine icabet edelim dedik , samimiyetsizligi saka maskesiyle gizleyemeyeceksin malesef
Ben ne dedim, aslinda kücük bir saka idi.
Ama sen bunu bir önceki mesajimda dile getirmeme ragmen ikinci kez alinti yapinca bilet konusu ile ilgili yazdiklarini ekledim.
Ayrica bak bir konuyu daha ekliyorum, sen bayaga bayaga alinti yapabiliyorsun yahu.
Ha bir de ne ilginctir ki, ben sana ayni sakayi Basaksehir - Hoffenheim maci icin de yaptim, cevap dahi vermedin.

Son düzenleme:
18 Şubat Konya (D)
20 Şubat Bayern (D)
25 Şubat Fenerbahçe
4 Mart Trabzonspor (D)
11 Mart Gençlerbirliği
14 Mart Bayern
18 Mart Başakşehir (D)

DQwyFD-U8AARJbM.jpg

senol-gunes_1265340_m.png

Son düzenleme:
Sinan reyiz sinirlenmiş normalde alıntı yapmazdı bu kadar

Kenan Sinan'a davet sözünde durmalı diyenler?

Geri
Üst Alt