- 20 Haziran 2011
- 60.934
- 69.336
- 4.758
İcinde nefret hissi barindirmadigini dusunuyorum, ehli sunnet adamsin yakismaz.Fb-Bjk'den nefret ettiğim gibi onlardan nefret etmiyorum nedense.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
İcinde nefret hissi barindirmadigini dusunuyorum, ehli sunnet adamsin yakismaz.Fb-Bjk'den nefret ettiğim gibi onlardan nefret etmiyorum nedense.
Kenan Ünal delikanlı bir renkdaşımızdır , sözünden döneceğini sanmam.Sinan Beyi ziyadesiyle ağırlayacağından kuşkumuz yok.
Sinan, merak etme yazdigimi unutmadim.
İcinde nefret hissi barindirmadigini dusunuyorum, ehli sunnet adamsin yakismaz.
Eglence icin icat edilmis 1 spor dalı yuzunden kisi ve kurumlara nefret beslemen klasina yakismayan 1 hamle olurDini hassasiyetimi kullanmaya kalkma.
Bjk bayern şiddet ve cinsel icerikli 1 maç olacak. Çoluğa çocuğa izletmeyin
Beyler fazla takip etmiyorum Bayerni, son durumlari nasil acaba? Grubu ikinci bitirdiklerine göre acaba eski guçlerini kayip mi ettiler? Umarım bildigimiz bayern gibi oynarlar!!
Sinan, merak etme yazdigimi unutmadim.
Tekrar ediyorum, sadece bir saka idi.
Saka ile birakmak isterdim ama madem ikinci kez alinti yaptin, simdi bir konuyu daha ekleyeyim.
Forumda durumu olmadigi icin maca gidemeyecek olanlarin biletini isteyenlere yazdiklarindan asiri derece de rahatsizim oldum.
Aslinda bu yaptigim onunla ilgili degildi ama simdi söyle tekrar gözden gecirince iyi yapmisim diyorum.
Baksana nerede ise bilet icin ortaligi yangin yerine vereceksin.
Eglence icin icat edilmis 1 spor dalı yuzunden kisi ve kurumlara nefret beslemen klasina yakismayan 1 hamle olur
Evet, aslında kafa kafaya bitirmis PSG ile, ligde de birinciler. Sanırım kargalar busefer yaş tahtaya bastı.Ancelotti kovulmadan önce PSG'ye 3-0 yenildi zaten tek puan kaybı grupta.
1. PSG 15
2. Bayern 15
Ben ne dedim, aslinda kücük bir saka idi.Cevir kazi yanmasin , forum yemez bunu dostum
elestiri yapacaksan orada yapacaksin , simdi lafini yiyorsun herkesin gozu onunde
bilete gelince , gitme planim yoktu bile, davetine icabet edelim dedik , samimiyetsizligi saka maskesiyle gizleyemeyeceksin malesef