Şampiyonlar Ligi'nde Eşleşmeler Belli Oldu!

Aillanz Arena'daki locada Murhan ağırlanmalı diyenler ?

kenanin yerinde olsam napar eder locada bir yer bulurdum ve ettigim sozun altinda kalmaz sinana da yilin kapagini takardim

Buna pisleyip sivamak diyoruz . Bilet konusunda gercek yuzum neymis ? Bileti kendime almayip forumdan birine hediye edecek olmam mi

buyuk lokma ye buyuk konusma demisler

samimiyetsizle sucladigin dakikalarda kazdigin kuyuya dustun .

Bu arada bu allianz da locasi olan sirketin ismi ne bakayim ?
Sinan, simdi bana davetin ciddi ise gelirim dedigin iki mesajini suraya koydurma.
Ne büyük lokma yedim, ne büyük konustum.
Amacim saka idi ama olsun böyle güzel oldu, hic olmazsa bundan sonra bilet isteyenlere bir sey diyemezsin.

Vallahi Almanyada yasadigimdan dolayi , Milliyetci duygularim kabararak Insallah Besiktas Almanlara tcvz eder

Ligin seyri açısından bakarsak sırasıyla Konya (D), Bayern (D), Fener maçları var o periyotta. Ligden tamamen kopacakları bir süreç olabilir.

Bir de psikolojisi var bu isin .. yani bayern ile eslesince bir kulvarin elden gittigi ve digerinde ciddi bir geri dusme olunca da duble fail yasayabilirler

sonra ver elini turkiye kupasi anca

Sinan, simdi bana davetin ciddi ise gelirim dedigin iki mesajini suraya koydurma.
Ne büyük lokma yedim, ne büyük konustum.
Amacim saka idi ama olsun böyle güzel oldu, hic olmazsa bundan sonra bilet isteyenlere bir sey diyemezsin.

Eselemeye calistigin yerden ekmek cikmaz cunku verecegin biletten ben nemalanmayacagim

nasil bana faydasi olacak bu isin ?

Bana bu en iyi savunma hucumdur tarzi emin colasan taktikleri sokmez

sen su allianzdaki loca hangi sirketin onu bir soyle once

Haberi aldığımda berberde saç sakal traşı oluyor bir yandan da yüzüme maske yaptırıyordum.

Kahretsin ki istediğim kahkahayı atamadım. Yüzüm gergindi.

Şimdi atmak istiyorum

Eselemeye calistigin yerden ekmek cikmaz cunku verecegin biletten ben nemalanmayacagim

nasil bana faydasi olacak bu isin ?

Bana bu en iyi savunma hucumdur tarzi emin colasan taktikleri sokmez

sen su allianzdaki loca hangi sirketin onu bir soyle once
Ashampoo_Snap_2017.12.11_13h43m54s_001_.webp

Ashampoo_Snap_2017.12.11_13h44m04s_002_.webp

hqdefault.webp
Maçtan sonra BJK oyuncuları :asd22:

Hayvan gibi vuruyorsunuz AMK

Kenan'ın loca muhabeti de Hakan'ın Leverkusen'in altyapısında oynama muhabettine döndü iyice.Sallamayın Almancı dostlarım.

Bari kendine yapma bunu , ben yeterince yuklendim kafi gelmistir

konuyu kapatiyorum . Bir daha boyle sulu sakalar istemiyorum , uzerim

sevgiler sunuyorum

Sonunda kapanmayan takim ile oynayabilecekler.

Foruma da hitaben su taahhudde bulunuyorum

bana sundugu davetteki bileti ulastirirsa hem o
bileti bir forumdasa devredecegim hem de ikinci yaridaki bjk macina bir bilet hediye edecegim almanyadaki maca giden arkadasa

Boylece amacimin hem o maca gitmek degil , verilen sozlerin arkasinda durulmasi oldugu anlasilir , hem de bir bilet hediye edip birini sevindirmis olurum

namik adminin passoligine bileti gonderecegim
bayern locasi aksettirildigi anda

ayrica o bayern macina da artik benden ilk kim isterse o gider ..

Geri
Üst Alt