Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 81.136
- 20.033
- 3.313
Serkan Şafak mı ?Yok kardeşim, o locaya ben kimi getireceğimi biliyorum, hiç merak etme.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Serkan Şafak mı ?Yok kardeşim, o locaya ben kimi getireceğimi biliyorum, hiç merak etme.
Bunun böyle Alev alacağını kimse beklemiyordu.Arif, tamam da, bak millet rahatsız oluyor. Rica ediyorum kapat mevzuyu, zaten basit bir şaka yeteri kadar kaka oldu.
ne kanepesi yav adam marinadan çıkmıyor.Kenan reis limuzin ile karşılayacaktır.Yanlız bu @Sinan Bilgin mevzu hiç hoş olmadı.
Dondurmayı gösterip, vereceğim gibi yapıp ...vermemek.
@Kenan Ünal Adam gibi adamdır... Shakira kıvamında hareketler yapmaz...dediklerine yerine getirir.
Gerekirse Evinde misafirlik bile yapar. Sinan'a kanepe de yer vardır kesin...bir iki gece yatmalik
Biliyorum ben de istemezdim ama oldu bir kere. Ama rica ediyorum kapatın artık mevzuyu. Özelden cevap vermek isterse verir, çünkü şaka olduğunu defalarca yazmama rağmen neden rahatsız olduğunu bilmek istiyorum, hatam var ise düzeltmek için.Bunun böyle Alev alacağını kimse beklemiyordu.
Gayet yeterli ...zaten bir gece değil mi ?ne kanepesi yav adam marinadan çıkmıyor.Kenan reis limuzin ile karşılayacaktır.
Lewa Hattrick yapar mı ?müllerin yüzündeki o tecavüzcü coşkun sırıtmasını şimdiden görür gibiyim
Lewa Hattrick yapar mı ?
Juventus
MCity
Porto
ManU
Real Madrid
Roma
Barça
Bayern
Real-PSG'den birinin elenip Shaktar-Roma'dan birinin çeyrek yapacak olması üzücü. Ayrıca; Porto bu Liverpool'u net eler. Savunmaya adam akıllı biri gelmezse diye ekleyelim tabi.
Çok fazla güçlü takım safdışı kalacak bu sene bu turda.
aynen. Zaten 2-3 senedir format değişti. Gruplarda bile elenebiliyorlar. Aslında biraz da güzel oldu bence. Farklı takımlar da yarı-çeyrek final yapma şansı yakalıyor.
Shaktar ve Porto'nun azımsanmayacak oranda şansı var mesela. 5 büyük lig dışındaki takımların da şansı olması güzel.