Şampiyonlar Ligi'nde Eşleşmeler Belli Oldu!

Yanlız bu Sinan Bilgin mevzu hiç hoş olmadı.
Dondurmayı gösterip, vereceğim gibi yapıp ...vermemek.
Kenan Ünal Adam gibi adamdır... Shakira kıvamında hareketler yapmaz...dediklerine yerine getirir.

Gerekirse Evinde misafirlik bile yapar. Sinan'a kanepe de yer vardır kesin...bir iki gece yatmalik

Arif, tamam daaa, bak millet rahatsız oluyor. Rica ediyorum kapat mevzuyu, zaten basit bir şaka yeteri kadar kaka oldu. Ben neden rahatsız olduğunu anlamak için kendisine özelden yazdım, artık buranın mevzusu değil.

müllerin yüzündeki o tecavüzcü coşkun sırıtmasını şimdiden görür gibiyim

Yanlız bu @Sinan Bilgin mevzu hiç hoş olmadı.
Dondurmayı gösterip, vereceğim gibi yapıp ...vermemek.
@Kenan Ünal Adam gibi adamdır... Shakira kıvamında hareketler yapmaz...dediklerine yerine getirir.

Gerekirse Evinde misafirlik bile yapar. Sinan'a kanepe de yer vardır kesin...bir iki gece yatmalik
ne kanepesi yav adam marinadan çıkmıyor.Kenan reis limuzin ile karşılayacaktır.

Bunun böyle Alev alacağını kimse beklemiyordu.
Biliyorum ben de istemezdim ama oldu bir kere. Ama rica ediyorum kapatın artık mevzuyu. Özelden cevap vermek isterse verir, çünkü şaka olduğunu defalarca yazmama rağmen neden rahatsız olduğunu bilmek istiyorum, hatam var ise düzeltmek için.

ne kanepesi yav adam marinadan çıkmıyor.Kenan reis limuzin ile karşılayacaktır.
Gayet yeterli ...zaten bir gece değil mi ?

53e6b9dd351d212e33ec126b7d84d74f.jpg

Juventus
MCity
Porto
ManU
Real Madrid
Roma
Barça
Bayern

Real-PSG'den birinin elenip Shaktar-Roma'dan birinin çeyrek yapacak olması üzücü. Ayrıca; Porto bu Liverpool'u net eler. Savunmaya adam akıllı biri gelmezse diye ekleyelim tabi.

Juventus
MCity
Porto
ManU
Real Madrid
Roma
Barça
Bayern

Real-PSG'den birinin elenip Shaktar-Roma'dan birinin çeyrek yapacak olması üzücü. Ayrıca; Porto bu Liverpool'u net eler. Savunmaya adam akıllı biri gelmezse diye ekleyelim tabi.

Çok fazla güçlü takım safdışı kalacak bu sene bu turda.

İnsan gerçekten hayret ediyor.

GSCimbom Forum kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

siz naptınız yav sinan bjk maçına bilet vericem demiş kenan loca daveti yapmış arada murhanda gidecekmiş hakan leverkusende oynamış gene formdasınız ha :D

Çok fazla güçlü takım safdışı kalacak bu sene bu turda.

aynen. Zaten 2-3 senedir format değişti. Gruplarda bile elenebiliyorlar. Aslında biraz da güzel oldu bence. Farklı takımlar da yarı-çeyrek final yapma şansı yakalıyor.

Shaktar ve Porto'nun azımsanmayacak oranda şansı var mesela. 5 büyük lig dışındaki takımların da şansı olması güzel.

Cum to Besiktas yazdik, sosyal medya patladi.

Gesendet von iPhone mit GSCimbom Forum

aynen. Zaten 2-3 senedir format değişti. Gruplarda bile elenebiliyorlar. Aslında biraz da güzel oldu bence. Farklı takımlar da yarı-çeyrek final yapma şansı yakalıyor.

Shaktar ve Porto'nun azımsanmayacak oranda şansı var mesela. 5 büyük lig dışındaki takımların da şansı olması güzel.

Aynen.Avrupa Ligi'ne de yaradı bu format,orası da büyük takım görüyor 3-5.Atletico falan iyi oldu.

Geri
Üst Alt