Şampiyonlar Ligi'nde Gruplar Belli Oldu!

sikenderbeyli gruptan çıkamayan bir takım beşiktaş

transfere göre değişir çıkar çıkmaması benficayı büyütmeyin 6.olduğumuz sezon bile yendik 3-1

Ben de hep bunu soylerim , dengeli 4 takim olacagina , barcelona ile dortmund gelsin ama son takim da astana olsun mesela . cunku bu durumda asiri sacmalamadigin takdirde 4 uncu olmazsin en azindan

bjk nin tek avantaji , napoli vb italyanlar ulkemiz takimlari ile oynarken cok favori olamiyorlar

fener lazio eslesmesi geliyor aklima, bizim sayilamayacak cok , juventuslar romalar milanlar

ben italyanlara karsi turk takimlarinin cok zor durumlara dustugunu pek gormedim ,azdir

çünkü İtalyanların futbol felsefesi yavaş oyuna bağlı oldugu için ve bizim Türk takımlarının da kağnı gibi futbol oynadıkları için, İtalyan takımları bize fazla ters gelmıyor...

Tamam C grubundan kurtuldular da millet abartıyor öyle lokum gibi kura da değil.

Aslında bu kuralar bazen yanıltıcı oluyor. Şimdi sorsan herkes bizim çektiğimiz en zor grup Real Madrid-Juventus der. Ama aslında Dortmund-Arsenal-Anderlecht o kadar ters bir gruptu ki zorluk olarak bizi o gruptan 3-4 kat fazla zorlamıştır. Çünkü rakipler tecavüz timi gibiydi. Presle koşuyla baskıyla öyle bir yıprattılar ki bizi belki en iyi zamanımızda bile olsak ilk ikiye giremezdik.

GT-N7100 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Abi yapmayın bjk en kötü 3. olur ben çıkacağına inanıyorum eziktaşın bu gruptan da çıkamıyorlarsa bi s.gitsinler

umit bazi eslesmeleri de cozmek zor oluyor ,mesela monaco fenerden hakkaten zor yirtti , kimse ispanyollari gececegini dusunmezdi o performansla , fakat iki maci da kazanarak ciktilar rahat rahat

simdi de zor olmayan bir grup cektiler . 1 gol yese simdi avrupa ligi play off unda olmasina sasirilmayacak takim son kategoriden gelmesine ragmen bence kendi grubunun ilk 2 ye guclu adayi

belli olmuyor

şansa bak abi biz kura çekiyoz real madrid le juventus geliyor adamlara çikolatalı föndü gibi kura geliyor :D

Bu karalama kampanyaları hakkında ne düşünüyorsun son günlerde hakkımızda çıkan?

Bir de bu seneki şampiyonluk şansımız nedir tekrardan sorayım?

Büyük zırva tabii ki ama adımız çıkacak gibi maalesef.

Talisca,Nasri ve Abuobakar'la Bjk favoriliğini perçinledi bence.

Diarra+Niasse'yi alırsak durumu dengeleriz.

Büyük zırva tabii ki ama adımız çıkacak gibi maalesef.

Talisca,Nasri ve Abuobakar'la Bjk favoriliğini perçinledi bence.

Diarra+Niasse'yi alırsak durumu dengeleriz.

Fenerliler'le Bjklilerin ne dediği önemli değil.Spor kamuoyu bunlara itibar etmese yeterli.

Diarra geldi gibi.Muhtemelen forvet de alacaklar.

ballı kura olmuş. C olsaydı iyi gülerdik :D

boyle bi mac olurdu

Vl5Z7It.gif

oyle degisebiliyor ki , braga cluj ve united eslesmesinin ilk 3 macinda , ustelik de cluj ve braga ile ic sahada oynadigimizda 9 puandan 1 puan alabilmis ve yerin dibine sokulmustuk

fakat ayni takimlarla ikinci kez oynadik ,bu kez 9 da 9 yaptik ve devaminda ceyrek final geldi

allah kahretsin ya böyle bal olurmu tertemiz devler çıkıp bize geçtikleri gibi dalgayı geçecektik yine çıkamazlarda 2-0 3-0 felan olur rezil skorlar olmaz 15 yılda 1 cl ye giderler ondada büyüklerden yırttılar lanet olsun !!!

Cekebilecekleri en kolay grubu çekmişler.

Zaten herhangi bir gruptan çıkma şansları yoktu bu kura ile fark yemekten kurtuldular.

HELAK OL YAĞLI SURAT!

Bu arada gözden kaçmış ama Sevilla grubundan çıkar gibi görünüyor.Lanet serileri bitecek gibi.

1.Benfica
2.Napoli/BJK
3.Bjk/Napoli
4.Kiev

Kiev hayatta sonuncu olmaz bu grupta.Kemik gibi takım kiev.Yenmesi gerçekten çok zor.Geçen sene Chelsea-Porto lu gruptan çıktı.Tek yenilgileri Chelsea deplasmanıydı.Ukrayna takımları da bize aşırı ters geliyor.Kiev 4 olmaz.Olursa mucize olur

Geri
Üst Alt