Şampiyonluk Giderse Sistem Yüzünden Gidecek

Beyimize sistem beğendiremiyoruz. Bütün bir sezon sistem arayacaksa mancini, biz direk sistem transfer edelim futbolcuya gerek yok.

Bu tarz bi konuyu Bursa maçından sonra açsan kafa yormayı deneyebilirdim, onu da ekleyeyim.

"Nedir Ceyhun fantezisi?" dedikten hemen sonra sol kanada Emre Çolak'ı yazmak :crushed:

vallahi lig bitmis adam bizi yine yarisa soktu, ama hala berbat bir hoca filan, sen bence futbol izlemeyi birak

adam doğru diyor arkadaş top mu oynadığımız mı var yatın kalkın dany'e dua edin.

Top oynamamak başka tek forvete Burak'ı koymak başka.İleride top tutmayı geçtim adam kendine atılan pasları kontrol edemiyor.

Tek forvet oynarsa masa tenisine döner oyun.Daha bek oyuncusu Motta ile baş edemeyen adam Allah aşkına kuvvetli stoperlerle nasıl boğuşacak ?

Maç boyu yere yatar artık...

Bursa maçı dışında elle tutulur güzel bir oyun var mı Allah aşkına. Onu koz olarak kullanmayalım.

Eskişehir maçı da fena değildi.

Sistemde sıkıntı yok (var da yani başlıkta abartıldığı kadar değil), sorun maç trafiğinde ve oyuncuların motivasyonunda.

Bu konuyu anlik sinirle actigin belli gerek yoktu. Ama anlamadigm biz devre arazi neden 18 milyon harcadk. Veya yabancı hakkimizi kullandigmz hajrovc neden 110 dk kenarda oturdu. Transferin son zamani aldigimiz veyselin yerine salih dursun düşünülüyordu harbi trajikomik isler oluyor. Mancininin maalesef tugaydan en ufak katki almadigini dusunuyorm

Eskişehir maçı da fena değildi.

Sistemde sıkıntı yok (var da yani başlıkta abartıldığı kadar değil), sorun maç trafiğinde ve oyuncuların motivasyonunda.

hadi onuda sayalım ama koskoca bir takım deplasmanda maç kazanamıyor. Valla ben takımın gidişatını hiç beğenmiyorum. Mancini hala her konuda arayış içerisinde.

Selçuk 'u gördüm yetti körmüsünüz be kardeşim hala yazıyorsunuz kadrolaraa

hadi onuda sayalım ama koskoca bir takım deplasmanda maç kazanamıyor. Valla ben takımın gidişatını hiç beğenmiyorum. Mancini hala her konuda arayış içerisinde.

Deplasman sorunu zaten en büyük problemlerden birinin motivasyon olduğunu gözler önüne sermeye daha çok yardımcı oluyor. Sistem mükemmel değil ama elimizdeki kadroyla oluşturabileceğimiz en iyi sistemlerden biri. Ben de takımın gidişatından tam olarak memnun değilim açıkçası ama memnun olduğum şu konu var; takım eskisi gibi aynı saçmalıkları her maç tekrarlamıyor. Senin de dediğin gibi Mancini arayış içerisinde ve bu her maçta belli oluyor hemen hemen. Takımda ters giden o kadar çok şey var ki hepsini aynı anda düzeltmek imkansız.

Selçuk 'u gördüm yetti körmüsünüz be kardeşim hala yazıyorsunuz kadrolaraa

Ciddi sorunların olduğunu düşünüyorum. Konuşmak istersen her zaman buradayım kardeşim.

Geri
Üst Alt