- 4 Temmuz 2013
- 6.832
- 1
- 753
Beyimize sistem beğendiremiyoruz. Bütün bir sezon sistem arayacaksa mancini, biz direk sistem transfer edelim futbolcuya gerek yok.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
murat kardes adam 35 yasinda ac bak gor kac maca cikmis?
MUrhanın futbol görüşüne inanırım, ne diyorsa doğrudur. Ben de bıktım artık kanatsız futboldan. İsyan edesim var.
Dinlendirseydik o vakit?? Kötü de oynasa hep 90 dakika sahada kaliyor.
Bana skor taraftari diyenler bugünki skor ters olsa ne diyecekti cok merak ediyorum.
Bu tarz bi konuyu Bursa maçından sonra açsan kafa yormayı deneyebilirdim, onu da ekleyeyim.
adam doğru diyor arkadaş top mu oynadığımız mı var yatın kalkın dany'e dua edin.
Bu tarz bi konuyu Bursa maçından sonra açsan kafa yormayı deneyebilirdim, onu da ekleyeyim.
ya sen mactan 2 saat once yaziklar olsun stad bombos diyen uye degilmisin?
yanlismi hatirliyorum?
Bursa maçı dışında elle tutulur güzel bir oyun var mı Allah aşkına. Onu koz olarak kullanmayalım.
Eskişehir maçı da fena değildi.
Sistemde sıkıntı yok (var da yani başlıkta abartıldığı kadar değil), sorun maç trafiğinde ve oyuncuların motivasyonunda.
hadi onuda sayalım ama koskoca bir takım deplasmanda maç kazanamıyor. Valla ben takımın gidişatını hiç beğenmiyorum. Mancini hala her konuda arayış içerisinde.