Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Şampiyonluk Nöbeti

şu karabükü kazasız belasız atlatalımda malum bünyaminin karabükte ne yaptığını biliyorsunuz.

orada 2 puan bıraktık.

Bu şşampiyonluk nöbetine önceki dönemlerden dolayı (önyargı-yanlış anlamayın sakın) (ya da panik atak) gıcık oluyorum.. Sevmiyorum bu nöbetleri...Sanki yine geçen sene ya da önceki sene olacakmış gibi geliyor.. Olmayacak biliyorum ama rahatsız oluyorum bu başlığı gördükçe....

eskişehir deplasmanlarından nefret ediyorum.

Allahım yüzümüzü güldür bu maçı alalım kayıpsız atlatalım.

transferler bittikten sonra sıradaki nöbet burası olacak ve alnımızın akıyla bu nöbeti de tamamlıcaz inşallah.

Transfer nobetindeki ilginin yarisi burada olsa simdiden ulasmistik..

şampiyonluk için enaz 7-8 maç galibiyet serisi lazım

Fenerin son 5 hafta fikstürü cok zor gördükçe seviniyorum yıh yıh...bol bol - puan yerlerse zor toparlarlar ...biz Trabzon vs hepsiyle en sonda oynayacaklar

benim tek derdim bu ezikler biz eksi puan aldık o yüzden şampiyon oldunuz demesinler o yüzden normal lig sonunda en az 5 puan olması lazımki şampiyonluğa sevineyim. Ben normal sezonu biz lider bitiremez ve bunlar - puan alır ve play off da şampiyon olursak buna pek sevinemem.

benim tek derdim bu ezikler biz eksi puan aldık o yüzden şampiyon oldunuz demesinler o yüzden normal lig sonunda en az 5 puan olması lazımki şampiyonluğa sevineyim. Ben normal sezonu biz lider bitiremez ve bunlar - puan alır ve play off da şampiyon olursak buna pek sevinemem.

- puan verilmesi lazım bence rahatlıkla şampiyon olabilmemiz için.

Geri
Üst Alt