Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
ne desin ki millet soyleyecek soz de tukendi ,morali bozulmustur herkesinTransfer bitti kimse kalmamış ortalıkta..
Transfer bitti kimse kalmamış ortalıkta..
Forvetsiz Fenerbahçe 2 puan gerindeyken, "liderim" diyip, transfer yapmamak nasıl bir mantıktır?! Hele ki Fenerbahçe Sow'u aldıktan sonra.
ben burdayım hala.antepde ilk 11 desin![]()
Bize rahat bir galibiyet lazım. Takımda tekrar "ya yenemezsek" korkusu başladı. Şöyle 2-3 maç alsak üst üste tekrar ayağa kalkarız. Eksik de olsa en azından zayıf takımları yenip geçmeye devam ederiz.
Yarın'da fener puan kaybedicek, tekrardan herkesin keyfi yerine gelicek. Sıkıntı yok millet. Biz bu sene şampiyonuz. Hatta kadıköy'de feneri bile yenicez o kadar büyük konusuyorum. Su havalar biraz ısınsın bizim takımda tekrar ısınmasını bilecektir![]()
antalya dan daha zayıfı ankaragücü
Antep'i yenemezsek görürüm...
Yenemeyebiliriz dünyanın sonu mu. İnsallah yeneriz. Önemli ola ligin sonunda şampiyon olmak. Şampiyon oldugunda kimse sana antep'i neden yenmedin diye hesap sorcak degil ya. 9 hafta üst üste kazandıysak illa arada kazalar olucak. Şike yapmıyoruz ki 17'de 17 yapalım arkadas.
arda gibi birinin eksikliği cok etkiledi takımı....ne yapıp edip satmayacaklardı..bunu yerine adam almadıkları için söyliyorum...tek forvet transferi yapıp bitirecektik