Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Galatasaray Futbol Sohbet Başlığı

Transfer bitti kimse kalmamış ortalıkta..

Bu hafta ici maclari hic iyi olmadi gercekten maclara tam olarak hazirlanamiyorlar.

Şu trannsfer döenmi de bozdu bence takım konsantrasyonunu. Terim'in de motivasyonu düştü. Ama Beşiktaş maçına kadar kendimize geliriz diye düşünüyorum

Forvetsiz Fenerbahçe 2 puan gerindeyken, "liderim" diyip, transfer yapmamak nasıl bir mantıktır?! Hele ki Fenerbahçe Sow'u aldıktan sonra.

Forvetsiz Fenerbahçe 2 puan gerindeyken, "liderim" diyip, transfer yapmamak nasıl bir mantıktır?! Hele ki Fenerbahçe Sow'u aldıktan sonra.

bunun mantığı yok işte..hepimizin sinir olduğu kızdığı konu bu..üstüne birde kazım gidiyor...polat kalsaydı dicez nerdeyse...

Elmander baros varken orta sahadaki yaratıcı oyuncu eksikliğini bir nebze gideriyordu.Birçok maçta defanstan top alıp 2-3 kişi geçip ya asist yaptı ya pozisyon yaptı..

Bir diğer mevzu Eboue de tek başına çabalarıyla sağdan pozisyonlar üretiyordu her maçında.Birkaç maçıda o kazandırdı..

İşte takımımızın gücü bundan ibaretti.Sahada zevk vermeyen birşey kaldı geriye...

Şimdi biz burada moral bozukluğumuzu paylaşıp hüzünlenirken kimileri jakuzilerinde balonlu yataklarında prenseslerine masaj yaptırıyorlar...!!!!

Ben böyle dünyanın ...

Bize rahat bir galibiyet lazım. Takımda tekrar "ya yenemezsek" korkusu başladı. Şöyle 2-3 maç alsak üst üste tekrar ayağa kalkarız. Eksik de olsa en azından zayıf takımları yenip geçmeye devam ederiz.

Yarın'da fener puan kaybedicek, tekrardan herkesin keyfi yerine gelicek. Sıkıntı yok millet. Biz bu sene şampiyonuz. Hatta kadıköy'de feneri bile yenicez o kadar büyük konusuyorum. Su havalar biraz ısınsın bizim takımda tekrar ısınmasını bilecektir ;)

Yarın'da fener puan kaybedicek, tekrardan herkesin keyfi yerine gelicek. Sıkıntı yok millet. Biz bu sene şampiyonuz. Hatta kadıköy'de feneri bile yenicez o kadar büyük konusuyorum. Su havalar biraz ısınsın bizim takımda tekrar ısınmasını bilecektir ;)

Antep'i yenemezsek görürüm...

Lig fikstürünü bölersek ilk bölümü zor ikinci bölümü ise daha kolay diyebiliriz.

Ligin ilk yarısında da başlarda epey takıldık. Ardından Fener ve Trabzon maçlarında çok iyi futbol ve geri kalan bölümde de fikstür avantajı ile geldik buraya kadar.

Şimdi yine o nispeten zor olan fikstürdeyiz. Bu fikstür Fener ve Trabzon ile zirve yapıyor. Ancak sonrası zor değil. Aslında bu bölümü iyi geçseydik Fener ve Trabzon'a daha rahat çıkardık ancak görünen o ki puanlar yakın olacağından o maçlar daha da kritik olacak.

O virajı iyi dönersek playoffa iyi gireriz. Ama yara alırsak onarımı zor olabilir.

Antep'i yenemezsek görürüm...

Yenemeyebiliriz dünyanın sonu mu. İnsallah yeneriz. Önemli ola ligin sonunda şampiyon olmak. Şampiyon oldugunda kimse sana antep'i neden yenmedin diye hesap sorcak degil ya. 9 hafta üst üste kazandıysak illa arada kazalar olucak. Şike yapmıyoruz ki 17'de 17 yapalım arkadas.

Yenemeyebiliriz dünyanın sonu mu. İnsallah yeneriz. Önemli ola ligin sonunda şampiyon olmak. Şampiyon oldugunda kimse sana antep'i neden yenmedin diye hesap sorcak degil ya. 9 hafta üst üste kazandıysak illa arada kazalar olucak. Şike yapmıyoruz ki 17'de 17 yapalım arkadas.

17'de 17 isteyen yok ki.. Fakat takım olarak hiç iyi durumda değiliz.. İyi oynayıp kaybetsek amenna ama cidden iyi değiliz son maçlarda

arda gibi birinin eksikliği cok etkiledi takımı....ne yapıp edip satmayacaklardı..bunu yerine adam almadıkları için söyliyorum...tek forvet transferi yapıp bitirecektik

arda gibi birinin eksikliği cok etkiledi takımı....ne yapıp edip satmayacaklardı..bunu yerine adam almadıkları için söyliyorum...tek forvet transferi yapıp bitirecektik

Abi adam kafasında bitirmiş Galatasaray'ı. Baros'tan daha verimsiz olurdu kesinlikle.

Geri
Üst Alt