Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Şampiyonluk Nöbeti

Sampiyonluk-Yakin-Mesaleyi-Yakin.jpg

Eboue gözükmüyor vala. :)

o kılıcı biri rieranın elinden alsın

Şampiyon olana kadar burada sabah akşam nöbet tutabilirim :) Allahın izniyle bu sezon şampiyon biz olucaz! Fatih hocaya ve futbolcularımıza güvenimiz tam :yenieek:

Cevap: Galatasaray Futbol Sohbet Başlığı

Renkdaşlar bu başlığa uyabilecek bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum.

Geçen sezon bizim neredeyse küme düşmemize neden olan isimlerden biri Adnan Sezgin sezon başında Samsunspor' a gitti hatırlarsanız.

Samsun şu anda ligde 16. sizce de trajikomik değil mi?

Evet, çok ilginç :)

bu futbol anlayışıyla tatlı bir rüya şu an bizim için şampiyonluk biz bu sene ilk 3 e girebiliisek iyidir,takımda yaratıcı oyuncu eksikliğ çekmiyoruz çünkü eksiklik çekilecek bir konu olması için önce var olması lazım biz kimle gol atacağız merak ediyorum içler acısı istikrarsız 3-5 adam var takımda oynayan işimiz çok zor.

benim tahminim Bursaspor şampiyon olur.

2.beşiktaş

3.fenerbahçe

4.trabzonspor

5.Galatasaray

maalesef realist olmak gerekirse durum budur.

:lol:

Sampiyonlugumuz hayirli ugurlu olsun ve bu baslangic olsun,uzun yillar sampiyon olacagiz birlik olursak,bu ilk adimi oldu.Suan zaten sampiyonuz play-off rakiplerimizin belki biri belki ikisi olmayacak ama aciklanmasina 3 hafta var,bu yüzden herkes hala endiseli ama bana göre biz suan sampiyonuz....

bizim için trabzona koooooy

Geçen sene veya evvelki sene 18. Şampiyonluk için 18.000 mesaj konusu vardı.. Her hafta bir umut karalıyordum.. Ama gitgide kötüye gittik.. Bu, Şampiyonluk Nöbetine ilk mesajım inşallah bu sefer uğur getiririm..

bu futbol anlayışıyla tatlı bir rüya şu an bizim için şampiyonluk biz bu sene ilk 3 e girebiliisek iyidir,takımda yaratıcı oyuncu eksikliğ çekmiyoruz çünkü eksiklik çekilecek bir konu olması için önce var olması lazım biz kimle gol atacağız merak ediyorum içler acısı istikrarsız 3-5 adam var takımda oynayan işimiz çok zor.

benim tahminim Bursaspor şampiyon olur.

2.beşiktaş

3.fenerbahçe

4.trabzonspor

5.Galatasaray

maalesef realist olmak gerekirse durum budur.

Böyle bir mesaj varmış sene başında :)

İlk maç İBB yenilgisi ile baya karamsar üyeler vardı.

Geçen sene veya evvelki sene 18. Şampiyonluk için 18.000 mesaj konusu vardı.. Her hafta bir umut karalıyordum.. Ama gitgide kötüye gittik.. Bu, Şampiyonluk Nöbetine ilk mesajım inşallah bu sefer uğur getiririm..

şampiyonluk giderse bu arkadaştan bilinsin......:)))

Beyler aslinda dusundumde... Kesinlikle biz Sampiyonuz Allahin izniyle.

Neden mi? ; Playoffda icerde kim BJK - FB ve TS macini kaybedecegimizi dusunuyor o taraftarin onunde hele hele basimizda Fatih hoca varken.

Yada disarda kim BJK - FB ve TS den puan alamiyacagimizi dusunuyor:)???

En az 9 en fazla 14-16 puan alip bitiririz:)

SAMPIYON GALATASARAY
:happynew:

Ne güzel şampiyonduk şimdi şerefsiz federasyon ve lig tv fenerin yarışta kalması için saçma bir play-off sistemi çıkarıyo biz de koyun gibi kabul ediyoruz maalesef sesimizi çıkaramıyoruz neyse Allah'ın izniyle bu sezon sonu öyle bi susturucaz ki herkesi...

Haydi bismillah. Bu haftadan itibaren geri sayabiliriz. Ne olursa olsun Sampiyonuz.

Sampiyon Cimbombomum ne istersen iste benden.

Geri
Üst Alt