Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Renkdaşlar bu başlığa uyabilecek bir konu olduğunu düşündüğüm için buraya yazıyorum.
Geçen sezon bizim neredeyse küme düşmemize neden olan isimlerden biri Adnan Sezgin sezon başında Samsunspor' a gitti hatırlarsanız.
Samsun şu anda ligde 16. sizce de trajikomik değil mi?
bu futbol anlayışıyla tatlı bir rüya şu an bizim için şampiyonluk biz bu sene ilk 3 e girebiliisek iyidir,takımda yaratıcı oyuncu eksikliğ çekmiyoruz çünkü eksiklik çekilecek bir konu olması için önce var olması lazım biz kimle gol atacağız merak ediyorum içler acısı istikrarsız 3-5 adam var takımda oynayan işimiz çok zor.
benim tahminim Bursaspor şampiyon olur.
2.beşiktaş
3.fenerbahçe
4.trabzonspor
5.Galatasaray
maalesef realist olmak gerekirse durum budur.
bu futbol anlayışıyla tatlı bir rüya şu an bizim için şampiyonluk biz bu sene ilk 3 e girebiliisek iyidir,takımda yaratıcı oyuncu eksikliğ çekmiyoruz çünkü eksiklik çekilecek bir konu olması için önce var olması lazım biz kimle gol atacağız merak ediyorum içler acısı istikrarsız 3-5 adam var takımda oynayan işimiz çok zor.
benim tahminim Bursaspor şampiyon olur.
2.beşiktaş
3.fenerbahçe
4.trabzonspor
5.Galatasaray
maalesef realist olmak gerekirse durum budur.
Geçen sene veya evvelki sene 18. Şampiyonluk için 18.000 mesaj konusu vardı.. Her hafta bir umut karalıyordum.. Ama gitgide kötüye gittik.. Bu, Şampiyonluk Nöbetine ilk mesajım inşallah bu sefer uğur getiririm..
şampiyonluk giderse bu arkadaştan bilinsin......))