Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Şampiyonluk Nöbeti

Daha hiç bir şey belli değil. Dünkü performansımızı ne çabuk unuttunuz? Bazıları gibi 1 hafta önceden timsaha yatmayalım.

trabzonspor maçından sonra arenadan çıkarken metro önundeki kalabalığa doğru giderken içimden bir his biz bugun 2 puan kaybetmedik 1 puan kazandık diyordu fb nin bjk ve ts yenemeyeceği içime doğdu hatta şöyle birşeyde olabilir ts feneri yener biz berabere kalıp şanpiyon olucaz gibi bir his var.

BU HIRSLA :gs:

fft99_mf2040274.Jpeg

BU ENERJIYLE :gs:

elmander.jpg

BU AZIMLE :gs:

040220121945159895051_3.jpg

BU ARKADASLIKLA :gs:

g-saray-bursaspor_b830a_800.jpg

BU INANCLA :gs:

419696_10150551364751261_331091256260_9330086_110509711_n.jpg

BU TARAFTARLA :gs:

B_126b5996a9eadd53c1da467ddeac1ed4.jpg

BU YÜREKLE :gs:

ujfalusi+hayk%25C4%25B1r%25C4%25B1%25C5%259F.jpg

BU SEVINCLE :gs:

430483_10151342678895164_15802420163_23211551_531041328_n.jpg

KOSUYORUZ SAMPIYONLUGA

.

federasyon resmen üstümüze oyun oynyoooooo inş ortam gerilmez arenada sadece takımı destekleriz umarım ...

Bu hafta bir -Cihan Cihaaaaaaaaaaaaaaaaaaan vakası daha yaşanıcak inşallah :)

Pazar günü şampiyonuz beyylerrrrrrrrrrrrrrrrrrrr. ALLAH'ın izniyle.

fener trabzondan çıkamaz biz işimizi yapalım yeterrrrrrrrrr... taraftar da ugrasmasın hakemle tffyle takıma destek olsunn artık

o kadar haksizlik yapiliyorki, pazar günü hepsine girecek sampiyonlugumuz

ULAN ILLAHI adalet diyen benim. Inancim sonsuz diyen benim. Nekadar oynasalrda oynasiinlar diyen benim. AMA bukadar pislik artik benim bile inancimi söndürmeye basliyor. Yemin ederim bazen diyorumki "Lan koymusum böyle bir pisligin icinde Kupasinada sampiyonlugunada"

Yemin ederim GALATASARAYI bukadar sevmesem hayta bukadar adaletsizlik iskencesini cekemem.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Resmi olarak okumadığım için kesin bir cevap istiyorum ama. Şimdi Fenerbahçe ile puan farkı 4,5den 5 oldu ya, sezon sonu yarım puanı geri alacaklar mı? Yani eşit puanlarla bitirmiş olsak onlar şampiyon olacak bu durumda. Biraz garip.

Arkadaşlar bir şey sormak istiyorum. Resmi olarak okumadığım için kesin bir cevap istiyorum ama. Şimdi Fenerbahçe ile puan farkı 4,5den 5 oldu ya, sezon sonu yarım puanı geri alacaklar mı? Yani eşit puanlarla bitirmiş olsak onlar şampiyon olacak bu durumda. Biraz garip.

Garip şeylere alışkınız usta.

Şu anda 3..

Ama eşit puan olma durumunda bize verilen 0,5 silinir.

Yani son maça 3 puan farkla girersek Fener yenerse Fener şampiyon olur.

Şu anda 3..

Ama eşit puan olma durumunda bize verilen 0,5 silinir.

Yani son maça 3 puan farkla girersek Fener yenerse Fener şampiyon olur.

İkili averajdan zaten şampiyon olurlar eşit olma durumunda saçma bir durum. Durum ne olursa olsun Kadıköye yenmeye gitmemiz lazım. Ya da yarınki maçı alıp Fenerin ayağının takılmasını beklemek lazım.

Ek olarak; şampiyonluk maçının Kadıköyde Galatasaray - Fenerbahçe arasında oynanmasını ne İstanbul Emniyet Teşkilatı kaldırabilir ne de Türk Futbolu :-)

şampiyonluk yakın meşaleyi yakın

nxrkc.jpg

Geri
Üst Alt