Şampiyonluk Nöbeti

Cevap: Şampiyonluk Nöbeti

STAR TV Şampiyonlar Ligini karşılaşmalarını avrupadan izlemek isteyenler

STAR TV (TR) tekrar uydudan izleniyor gerekli olan 130 santim canak anteni.

GS nin maçlarını izleriz tekrar eskisi gibi

Allahın izniyle yarın şampiyonluk turu atacağız

Ya beyler onu bunu birakinda yarin ben bu heycana nasil dayanacagimi düsünmekteyim :D insallah iki tarafda erkende farka gider :D yoksa benim kalp mok yoluna gidecek -.-

Haydi BİSMİLLAH! Bu başlığa ilk yorumum.

Şampiyon ol CİMBOMBOMUM yüzümüzü güldür bu sene..

biraz önce bunların timsaha yattığı geceyi izledim çok güldüm, sonra içime kurt düştü lan ya bizim başımızada gelirse, allah muhafaza...

aman aman allah korusun tövbe tövbe de :)

Yaw bi macin heycani saten beni madara ediyor bu son maclarda... Yetmedi iki macin heycani ayni anda birde yenmek degil SAMPIYON olmak icin.... YUH be :D bazen yatip uyim sonra kalkim GS sampiyon :D Bomba gibi olurdu bea :D

Ya beyler onu bunu birakinda yarin ben bu heycana nasil dayanacagimi düsünmekteyim :D insallah iki tarafda erkende farka gider :D yoksa benim kalp mok yoluna gidecek -.-

ben izlemiyeceğim büyük ihtimalle, uyurum kalkınca bakarım diye düşündüm ancak oyle dayanılır :)

Şansımız zor formumuz düştü aksine bjkninki çıktı kimse kolay maç olarak görmesin.fb ninde trabzonu yeneceğini düşünüyorum.ciddiyim.

Şansımız zor formumuz düştü aksine bjkninki çıktı kimse kolay maç olarak görmesin.fb ninde trabzonu yeneceğini düşünüyorum.ciddiyim.

formumuz sadece 1 maçlık kötüydü.o maçta taraftarında futbolcularında psikolojisi bozuktu.değişik bir maçtı.bu maçta cok farklı olacak

Benim düsüncem biz yarin berabere kalicaz ama TS yenecek... onada raziyim :D

Yarin Şampİyon olacaĞiz....Şampİyonluk Şarkisi dÜŞmesİn dİllerden

trabzon maçına şike olayları yüzünden konsantre olamadık ama bjk maçı tam tersi olacak

trabzon maçına şike olayları yüzünden konsantre olamadık ama bjk maçı tam tersi olacak

bunlar bahane, belliki gece erken yatmadilar vesaire. bütün sezon sikeyi unutup sezonu biz lider bitirmedik mi ? simdi 2 mac kala mi bunlari dert ediyoruz. iyi hazirlanamadilar , baska sorun yok

scaled.php

18. şampiyonluğa Allah'ın izniyle saatler kaldı...

Yarın Florya Tesislerine kimler geliyor? :)

Geri
Üst Alt