Bundan sonra Kadıköy'deki maçlarda durum ne olur acep?Böyle bir seri olur mu yoksa 4-5 yıla bir falan kazanır mıyız bu önemli konuyu masaya yatıralım

Kupada Trabzon da Kadikoy'de cakarsa sonraki derbilerde Kadikoy'un Leğenkoy olarak revizesine sahit olabiliriz.

bizimkisi cok düsük
sivas (D)
Basak (D)
Alanya (D)

TS (E)
BJK(E)

var daha. bir de rize felan var . TS + Basak bizden önde olmaliydi. tek artimiz her maci alirsak sampiyon olmamiz

Düşük değil renktaş.Çünkü bizim oynayacağımız o zor takımların bir çoğu ile başak ve hamsilerde oynayacak.Yakında hamsi başak maçıda var.Hamsi 30.hafta bize geliyor üstüne.Birde tabi hamsilerin o arada fener kupa maçıda var yorgunluk kart cezalıları olacak muhtemel.Hatta bence favori biz olmalıydık direk hala 2.göstermiş şerefsiz iddaa.

Kupada Trabzon da Kadikoy'de cakarsa sonraki derbilerde Kadikoy'un Leğenkoy olarak revizesine sahit olabiliriz.

İnanılması güç ama Fb bizi de Ts'yi de 2016'dan beri yani 4 senedir yenemiyor.Bjk'yi de 3 senedir yenemiyor olacaklardı Avcı hediyesi olmasaydı.O da Bjk'nin mallığı diyelim artık bizi ilgilendiren bir şey yok

Bundan sonra Kadıköy'deki maçlarda durum ne olur acep?Böyle bir seri olur mu yoksa 4-5 yıla bir falan kazanır mıyız bu önemli konuyu masaya yatıralım
Keramettin seni sever solede ismimi revize etsin koskoca Serkan Safak ne hallere geldi artik kankayiz koru beni biraz

İnanılması güç ama Fb bizi de Ts'yi de 2016'dan beri yani 4 senedir yenemiyor.Bjk'yi de 3 senedir yenemiyor olacaklardı Avcı hediyesi olmasaydı.O da Bjk'nin mallığı diyelim artık bizi ilgilendiren bir şey yok
Bjk'yi 17-18'de de yenmislerdi yaw. Su Negredo'nun 4 metre geride olmasina ragmen ofsayt caldiklari macta. Yani arada bir 18-19 var. 3 sene sayilmaz bence o.

Kadıköy'ü mezar yapıcaz onlara rahat olun ama Arena için aynı şeyi söyliyemiyorum içerde daha kötüyüz

İkinci devre başında Sivas,Fener ve Beşiktaş favori konumdayken bunun saçmalık olduğunu ve Galatasaray,Trabzon ve Başakşehir'in en güçlü 3 aday olduğunu söylemiştim o mesajımı arıyorum tam bir usta yorumdu.

Geri
Üst Alt