- 18 Temmuz 2009
- 81.937
- 239.276
- 5.263
Bizim aramız nasılAramizi kimse bozamaz artik
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bizim aramız nasılAramizi kimse bozamaz artik
Ismimi revize ettigin anda eskisi gibi kankayizBizim aramız nasıl
Bundan sonra Kadıköy'deki maçlarda durum ne olur acep?Böyle bir seri olur mu yoksa 4-5 yıla bir falan kazanır mıyız bu önemli konuyu masaya yatıralım
bizimkisi cok düsük
sivas (D)
Basak (D)
Alanya (D)
TS (E)
BJK(E)
var daha. bir de rize felan var . TS + Basak bizden önde olmaliydi. tek artimiz her maci alirsak sampiyon olmamiz
Kupada Trabzon da Kadikoy'de cakarsa sonraki derbilerde Kadikoy'un Leğenkoy olarak revizesine sahit olabiliriz.
Keramettin seni sever solede ismimi revize etsin koskoca Serkan Safak ne hallere geldi artik kankayiz koru beni birazBundan sonra Kadıköy'deki maçlarda durum ne olur acep?Böyle bir seri olur mu yoksa 4-5 yıla bir falan kazanır mıyız bu önemli konuyu masaya yatıralım
Keramettin seni sever solede ismimi revize etsin koskoca Serkan Safak ne hallere geldi artik kankayiz koru beni biraz
Sıkıldim yav trollukten arada belki keyfim tıkirında olursa ibo paylasabilirim o kadarBundan sonra böyle aklıbaşında olgun devam edeceğinin sözünü verirsen ismini değiştirmek için lobi yaparım
Bjk'yi 17-18'de de yenmislerdi yaw. Su Negredo'nun 4 metre geride olmasina ragmen ofsayt caldiklari macta. Yani arada bir 18-19 var. 3 sene sayilmaz bence o.İnanılması güç ama Fb bizi de Ts'yi de 2016'dan beri yani 4 senedir yenemiyor.Bjk'yi de 3 senedir yenemiyor olacaklardı Avcı hediyesi olmasaydı.O da Bjk'nin mallığı diyelim artık bizi ilgilendiren bir şey yok
Bjk'yi 17-18'de de yenmislerdi yaw. Su Negredo'nun 4 metre geride olmasina ragmen ofsayt caldiklari macta. Yani arada bir 18-19 var. 3 sene sayilmaz bence o.

3.20 sacma olmus 23 gondermesi var herhaldeİddaa'da şampiyonluk oranları güncellendi:
Trabzonspor: 3.25
️ 3.00
Galatasaray: 5.00
️ 3.20
Başakşehir: 3.75
️ 7.00
Sivasspor: 6.00
️ 7.50
Fenerbahçe: 3.50
️ 10.00
Beşiktaş: 12.00
️ 25.00 Galatasaray Video on Twitter
Rehavete kalpilmayalim o cakalliga gore 6 senedir biz de yenemiyoruz icerde. Onu da halletmek lazim.Yıl değil sezon hesabı yaparsak dediğin doğru gerçi.Ben biraz sayıyı fazla göstermek için çakallık yaptım.![]()
Boyle iyi bence. Birak kalsin.Arkadaşın ismini Serkan Şafak olarak revize edebilir miyiz,benden barışma hediyesi olsun. @Keramettin TANRIVERDİ
Allah belani versinBoyle iyi bence. Birak kalsin.
Rehavete kalpilmayalim o cakalliga gore 6 senedir biz de yenemiyoruz icerde. Onu da halletmek lazim.