Saka maka sampiyon olursak boyle 1 come back Turkiyeyi gectim dunya futbol tarihinde varmı bakmak lazim?
ilk yari fena salladim. Sampiyonluktan sonra yamyam FTciler got yakacak gibi. Ozellikle Aydin Maydin donerse isimiz var

ilk yari fena salladim. Sampiyonluktan yamyam FTciler got yakacak gibi. Ozellikle Aydin Maydin donerse isimiz var

Şampiyonluktan çok futbol olarak gerçekleşen comeback beni mesud ediyor.Şampiyonluk konusunda umudum zaten vardı da ben yine ite kaka gideriz diyordum.Son haftalardaki futbol gerçekten beklediğimin çok üzerinde.Buna kupadaki Alanya maçını da ekleyebiliriz.Takım gerçekten inanmış ve mücadelemiz çok çok iyi.

Şampiyonluktan çok futbol olarak gerçekleşen comeback beni mesud ediyor.Şampiyonluk konusunda umudum zaten vardı da ben yine ite kaka gideriz diyordum.Son haftalardaki futbol gerçekten beklediğimin çok üzerinde.Buna kupadaki Alanya maçını da ekleyebiliriz.Takım gerçekten inanmış ve mücadelemiz çok çok iyi.

Ewt. Disarda 3 mactir iyi oynayarak 3 atarak kazaniyoruz. Orada fark net olarak ortaya cikiyor zaten.

Bize fikstürümüz zor diyorlar. Bilakis sırf bu yüzden biz daha favoriyiz.
2 senedir birebir rakiplerimizle oynayıp yendiğimiz için şampiyon olduk biz.
Bu durum bizim için ancak avantaj olur....

Bize fikstürümüz zor diyorlar. Bilakis sırf bu yüzden biz daha favoriyiz.
2 senedir birebir rakiplerimizle oynayıp yendiğimiz için şampiyon olduk biz.
Bu durum bizim için ancak avantaj olur....

Aslında fikstürün zorluğu kolaylığı pek kalmadı. İlk 8 takım yukarıda kalmak için çabalıyor, alttaki 8 takım düşmemek için. Lig çok enteresan sonuçlara gebe aslında.

Geri
Üst Alt