- 20 Haziran 2011
- 60.876
- 69.239
- 4.758
Adammmmfenere basacak bişeyimiz var sadece![]()
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Adammmmfenere basacak bişeyimiz var sadece![]()
Saka maka sampiyon olursak boyle 1 come back Turkiyeyi gectim dunya futbol tarihinde varmı bakmak lazim?
ilk yari fena salladim. Sampiyonluktan sonra yamyam FTciler got yakacak gibi. Ozellikle Aydin Maydin donerse isimiz varSaka maka sampiyon olursak boyle 1 come back Turkiyeyi gectim dunya futbol tarihinde varmı bakmak lazim?
ilk yari fena salladim. Sampiyonluktan yamyam FTciler got yakacak gibi. Ozellikle Aydin Maydin donerse isimiz var
Şampiyonluktan çok futbol olarak gerçekleşen comeback beni mesud ediyor.Şampiyonluk konusunda umudum zaten vardı da ben yine ite kaka gideriz diyordum.Son haftalardaki futbol gerçekten beklediğimin çok üzerinde.Buna kupadaki Alanya maçını da ekleyebiliriz.Takım gerçekten inanmış ve mücadelemiz çok çok iyi.
Ewt. Disarda 3 mactir iyi oynayarak 3 atarak kazaniyoruz. Orada fark net ol arak ortaya cikiyor zaten.
Kadikoy'le kirdik bence.Sivas'ı da yenersek deplasman fobimizi 3 senenin sonunda nihayet kırdık diyebilir miyiz
Kafamızdan böyle düşünceleri çıkaralım.Sıkıldim yav trollukten arada belki keyfim tıkirında olursa ibo paylasabilirim o kadar
Pesimi birak flütçü AhmetKafamızdan böyle düşünceleri çıkaralım.
Kadikoy'le kirdik bence.
Bir 20 sene daha kazanamamayı kabul edersin sanırımBize fikstürümüz zor diyorlar. Bilakis sırf bu yüzden biz daha favoriyiz.
2 senedir birebir rakiplerimizle oynayıp yendiğimiz için şampiyon olduk biz.
Bu durum bizim için ancak avantaj olur....
Haee?Pesimi birak flütçü Ahmet
Kerodan rica edelim Ahmet Flüt Guven yapsin adini
Yuh ulan o kadar da degil 5-6 senede bir yenelim. Ya da o kadar uzun olacaksa icerde ayni seriyi biz de yaparsak tahammul edebilirim.Sana yetti 1 Kadıköy galibiyeti.Bir 20 sene daha kazanamamayı kabul edersin sanırım
Kadikoyde galibiyet gordun artik hatun yapma vaktiHerife bak bir 20 sene daha diyor. Torunum olur o kadar zamana lan. Hayali bile kotu.
ilk yari fena salladim. Sampiyonluktan sonra yamyam FTciler got yakacak gibi. Ozellikle Aydin Maydin donerse isimiz var