Şampiyonluk Yolunda Bir Olalım Birlik İçinde Olalım!

Murat Durmaz

Berlin Panteri
EDuin-mWwAI4r-b.jpg

Şampiyonluk yolunda yönetimiyle, taraftarıyla, futbolcusuyla, Fatih Terimle bir olmalıyız.Yok ultrAslanmış yok Galatasaray Lisesi mezunuymuş bu gibi iç meselemizi dışa vurmamalıyız.Bu medyanın ve rakip takımlarının oyununa gelmeyelim bu kurdukları düzeni bozalım ve şampiyonluğa inanalım!

medya ve rakip oyunlari varken bi de fatih terimin oyunlariyla ugrasiyoruz
sezon sonuna kadar destek sonra isine baksin yonetim de terim de

EDuin-mWwAI4r-b.jpg

Şampiyonluk yolunda yönetimiyle, taraftarıyla, futbolcusuyla, Fatih Terimle bir olmalıyız.Yok ultrAslanmış yok Galatasaray Lisesi mezunuymuş bu gibi iç meselemizi dışa vurmamalıyız.Bu medyanın ve rakip takımlarının oyununa gelmeyelim bu kurdukları düzeni bozalım ve şampiyonluğa inanalım!

Kesinlikle katılmıyorum..
Yahu bu çapsız , hain başkan ve yönetimle birlik falan olunmazz.Artık yater yahu.
Gerçek Galatasaraylılarla, Galatasarayı koşulsuz sevenlerle birlik olunur.

Bu ultraslan denen oluşumun başındakilerinde Allah cezasını versin.Yaptıkları açıklama onlar iiyi olsun bizde iyi olur açıklamassı tam bir rezillik.

Kesinlikle katılmıyorum..
Yahu bu çapsız , hain başkan ve yönetimle birlik falan olunmazz.Artık yater yahu.
Gerçek Galatasaraylılarla, Galatasarayı koşulsuz sevenlerle birlik olunur.

Bu ultraslan denen oluşumun başındakilerinde Allah cezasını versin.Yaptıkları açıklama onlar iiyi olsun bizde iyi olur açıklamassı tam bir rezillik.
İç meseleleri dışa vurmayalım.Şampiyonluk şansımız varken kenetlenmeliyiz camia olarak.Yoksa istemediğimiz takımlardan birisi şampiyon olur..

İç meseleleri dışa vurmayalım.Şampiyonluk şansımız varken kenetlenmeliyiz camia olarak.Yoksa istemediğimiz takımlardan birisi şampiyon olur..

Renktaş Şşmpiyonluk yolunda sahaya çıkan takımın sonuna kadar arkasında olurum desteklerim.
Ben maç kaybettiğimizde iki gün kendime gelemiyorum.

Bunların umrunda değil Galatasaray.Bakmayın siz sözle sevgi edebiyatı yaptığına. Alayı samimiyetsiz.
Bu adamlar bu klübün başına reklam için gelmişler.
Bu yüzden bu adamlarla birlik falan olmam.Bu adamlar hain.

Renktaş Şşmpiyonluk yolunda sahaya çıkan takımın sonuna kadar arkasında olurum desteklerim.
Ben maç kaybettiğimizde iki gün kendime gelemiyorum.

Bunların umrunda değil Galatasaray.Bakmayın siz sözle sevgi edebiyatı yaptığına. Alayı samimiyetsiz.
Bu adamlar bu klübün başına reklam için gelmişler.
Bu yüzden bu adamlarla birlik falan olmam.Bu adamlar hain.
Seçime az kaldı gidecekler bu mesele de kapanacak renktaş.Şu an gidecek yönetimin yaptıklarını görmezden gelelim gidecekleri zamana kadar.Medyanın istediği Galatasaray'da kaos olsun şampiyon olmasınlar ve bunun için de organize bi şekilde çalışıyorlar.Şu an şampiyonluk şansımız varken tüm kaosu unutup kenetlenelim..

Sampiyonluk olsun ve ya olmasin. Disariya karsi Yonetim, teknik heyet ve ekiple her zaman birlikteyiz. Bence yaz gelene kadar kimseyi istifaya davet etmenin bir alemi yok. Dereyi gecerken at degistirilmez. Bu ekiple sezonu tamamlayacagiz artik. Sonrasinda yonetimin de, teknik heyetin de suresi doluyor zaten. Bazi oyuncularin da sozlesmesi bitiyor. Sonrasinda yeni bir yapilanmaya gitmemiz gerektigi malum. Ne yonetim, ne teknik heyet tekrardan bu ise girmemeliler.

Birkaç düzgün transfer yapılabilirse, her şey çok güzel neticelenir.​

Fatih Terim: "Aç, genç, başarıyı isteyen bir transfer şekliyle, kazancıyla geçiyoruz. Bunun için önemli mesailer verdik. Bir teşekkürü hak ettiler. Bu transfer dönemi bitti ama gösterdi ki taraftar, camia olarak birleşmemiz gerektiği ortaya koymuştur. Bu çok önemlidir."

Geri
Üst Alt