- 5 Eylül 2014
- 80.051
- 62.685
- 4.283
mülk allahındır üstatSayın @Ünsal Vardar adaletin yok oluşuna mi gülüyorsunuz
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
mülk allahındır üstatSayın @Ünsal Vardar adaletin yok oluşuna mi gülüyorsunuz
Allah'ın adaleti demek istedin sanırım renktasimmülk allahındır üstat
bunlar derin konu üstatAllah'ın adaleti renktasim demek istedin sanırım![]()
Her türlü derine inip konuşmak isterim ama burda olmuyor. Mazallah birileri bizede suç duyurusunda bulunur.bunlar derin konu üstat
Bir de playoff var. Agir favori 3. olacak takim+ altay benceBıktım artık bu Yüksel Yıldırım'ı görmekten ya. Gına geldi ya ! Sokacam Samsunspor'una da ADS'sine de.
özele gelebilirsiniz sn. özgür özelHer türlü derine inip konuşmak isterim ama burda olmuyor. Mazallah birileri bizede suç duyurusunda bulunur.
Sn Vardar maçı izledikten sonra seve seveözele gelebilirsiniz sn. özgür özel
Kimi kime şikayet ediyor acepBakan Soylu, Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım hakkında suç duyurusunda bulundu.
Kimi kime şikayet ediyor acep![]()
Neyi şikayet etmiş acaba ortada suç sayılacak bir laf mı etmiş adam?. Hiç anlamadımKimi kime şikayet ediyor acep
Şaka sandım gerçekmiş .
İçişleri Bakanı Süleyman Soylu, şahsına, ailesine ve emniyet teşkilatına yönelik hakaret ettiği ve iftirada bulunduğu gerekçesiyle Samsunspor Başkanı Yıldırım hakkında avukatları aracılığıyla suç duyurusunda bulundu.Neyi şikayet etmiş acaba ortada suç sayılacak bir laf mı etmiş adam?. Hiç anlamadım
POCO F2 Pro cihazımdan Gscimbom mobil uygulaması ile gönderildi
Aynen reis bunlar hep Amerika'nın oyunları.evet çöp bir kitap
türkiye fazla kitap okumadığı için bu kitabı okuyunca sudan çıkmış balığa döndüler
yasaklanacak bir kitap değil destekçi bir kitap
senden de bu beklenirdiAynen reis bunlar hep Amerika'nın oyunları.
senden de bu beklenirdi![]()
allah'ın yarattığı bir kulsunBen kimim? Tanıyor musunuz beni de benden beklenenin ne olduğunu biliyorsunuz?
Tamam reis. İyi akşamlar.allah'ın yarattığı bir kulsun