Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Beşiktaş'ın 5 puanı verilmesi lazım"

Alper Altun

Haber ve Medya Sorumlusu 📺
Yönetici
Administrator
Süper Lig'e yükselen Samsunspor'da başkan Yüksel Yıldırım, transfer gelişmelerini değerlendirdi.

"OKAN KOCUK'U İSTİYORUZ"

Galatasaray'da forma giyen Okan Kocuk'u kadrolarına katmak istediklerini söyleyen Yıldırım, "Okan Kocuk'u istiyoruz. Hocamız görüştü. 'Beni oynatacaksanız eğer gelmek istiyorum' dedi. Okan'ı Samsunspor'da görmek istiyoruz." ifadelerini kullandı.

"BEŞİKTAŞ HAKLI"

Son olarak hükmen maçlar hakkındaki tartışmaları değerlendiren Yıldırım "Ligden çekilen takımlarla ilgili hükmen galibiyet konusunu ben doğru bulmuyorum. 1. Lig'de de 2 takım çekildi. Geçmişe yönelik gidiyorlar. Samsunspor'un 1989'daki kazasından sonra o gün bir karar almışlar. O yanlış, bana göre devam ettiriliyor. O gün yapılan yanlışı, bir daha tekrarlıyorsunuz. 30 sene önceki Türkiye, 30 sene önceki futbol endüstrisi yok ki. Adaletin doğru sağlanması gerekiyor. Beşiktaş, haklı olarak söylüyor. Beşiktaş'ın yerinde ben de olsam aynı şeyleri söylerdim." ifadelerini kullandı.

Abi hak hukuk adalet diyorlar O zaman Hatay ya da Anteple oynadığı maçta sakatlanan ya da ceza alan oyuncularda bir sonraki hafta oynanan maçta bunu çektiler oda hak adalete girmiyor mu bu durumu neden kimse dile getirmiyor.

Federasyonun verdiği kararda hata yok. Kurallara göre maça çıkmayan takım hükmen yenik sayılır. Burada bi kıyak geçilmişse o kıyak antep ve hatayın küme düşürülmemesidir. Ben federasyon başkanı olsam antep ve hataya her türlü maddi manevi sağlardım ama küme düşürürdüm. Yapacak bişey yok "Allahtan gelen bişey" derdim

ya ulan gerzek herifler. ligin son haftası fb maça çıkmasa atıyorum gs şampiyon oldu diye tüm maçlardaki puanları silinecek mi? ne armut adamlar ya. o zaman ztk da iptal edilsin komple.

hakemler gerçekten adil yönetecek olsa 4 lü play off yapılsın diyeceğim. teker teker tekrar tokatlarız da hakemler sorun

Bi de samsunun hükmen kazandığı adana ve malatya maçları da deplasman maçı : )

Sen kimsin la (Erman Toroğlu mode off)

Aynı hesap kendi için yapılsa ve bu sonuçla şampiyon olamasa şu anda adalet için yürüyüş başlatmıştı 😁😁😁

Geri
Üst Alt