GSC Haber Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Eyüp Aydın ile anlaştık"

Kral kulubu destekleyelim ewt

Nelssonu da verin

Gitmek istemiyor galiba. Niye gitmiyorsa bu da anlamis degilim sanki burada oynatacak OB.

Ev guzel, sehir guzel, hayat guzel.
Ama yedek. Genc oyuncularin oynamama istegini anlamiyorum sonucta bu yaslarda oynayacaksin ki kariyerinde birseylere ulasabilme sansin olsun. Bizde 1 yil daha yedek beklerse bundan sonra Wattenscheid gibi dandik amator Alman takimlarina anca gidebilir.

aptal insanları sevmıyorum gecen sene arda istediginde eyübe gitse banko oynayacaktı ve kendini geliştirecekti ,istanbuldan da uzaklasmayacak

ama işte agustos ayında türkiyeye gelen low iq alamancılardan olunca böyle oluyor

umarım kafasını yerine gelmıstır

Ama yedek. Genc oyuncularin oynamama istegini anlamiyorum sonucta bu yaslarda oynayacaksin ki kariyerinde birseylere ulasabilme sansin olsun. Bizde 1 yil daha yedek beklerse bundan sonra Wattenscheid gibi dandik amator Alman takimlarina anca gidebilir.
Oynatmiyorki hoca hic, 2 sezon oldu galiba , 1 lig maci 10 dksi fln var sanirim, kalani hep ztk.

Sirf eyup degil tum genc tayfa oyle.

Hic ana kadroyla oynamiyorlar. Turkiye kupasi maci oluyor 5 6 tanesi bir anda oynuyor. Gokdeniz falan cok gelismisti bence ozguven kazansaydi sure alarak.

Cok sukur Ardayi kullandi cunku performans ve transfer ihtiyacina tam zamaninda cevap verdi cocuk. Digerleri bu kadar sansli olamadi bence.

Bu çocuktan bir halt olmaz.

Ama gelismek için oynamak lazim...

Gider bence daha, gerçi orta saha Torreira, Sara, Lemina ki Lemina Afrika Kupasina gidecek birde, belki orda bir sakatlik/ceza durumunda bana yol görünür diye düsünüyorsa
Oluru olmazini bilmiyoruzki cocugun hic. Iyi sutu var ama diger anlamda adam gibi izleyemedik ki.

Ztk maci olur eyup efe onsu bu bir anda idman maci gibi cikarlar. Bireysel olarak as takimin yukunu kaldirip kaldiramadigini izleyemiyoruzki.

Idman ortaminda bu ne kadar belli olur? Eyup ozelinde degil genelliyorum tabi.

Bay yunus kerem eskiden emre colak biraz biraz , ucundan aydin .. bunlar ana kadroda sans bularak bir seyler gosterdiler , ustune ciktilar ya da cikamadilar sonucta

Oluru olmazini bilmiyoruzki cocugun hic. Iyi sutu var ama diger anlamda adam gibi izleyemedik ki.

Ztk maci olur eyup efe onsu bu bir anda idman maci gibi cikarlar. Bireysel olarak as takimin yukunu kaldirip kaldiramadigini izleyemiyoruzki.

Idman ortaminda bu ne kadar belli olur? Eyup ozelinde degil genelliyorum tabi.

Bay yunus kerem eskiden emre colak biraz biraz , ucundan aydin .. bunlar ana kadroda sans bularak bir seyler gosterdiler , ustune ciktilar ya da cikamadilar sonucta
Bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz galiba @Alper Altun 'inda dedigi gibi, git belli bir seviyede sürekli maç oynada hem kendini göster, hem kendini gelistir. Bu konuda kendilerine hiç yatirim yapmiyorlar sanki. Git Samsunspor'a, Eyupspor'a yada aslinda her hangi SL takimina ve oyna iste

3. sezonuna girecek oynadığı maç sayısı 16, aldığı süre 294 dakika.

Kiralık gideyim bir yerlere falan diye diretsene yav 21 yaşına gelmişsin 16 profesyonel maçın var sadece.

Seneye kontratı bitiyor. Ya 2 yıl uzatıp düzenli oynayacağı bir yere kiralasınlar, ya da direkt tapusuyla salıversinler 400 bine falan.

Bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz galiba @Alper Altun 'inda dedigi gibi, git belli bir seviyede sürekli maç oynada hem kendini göster, hem kendini gelistir. Bu konuda kendilerine hiç yatirim yapmiyorlar sanki. Git Samsunspor'a, Eyupspor'a yada aslinda her hangi SL takimina ve oyna iste
Orasi dogru ama soyle ufak detayda var.

Altyapidan gelen cocuk kiralanir, kendisni gosterir. O surec isler ama sen Eyup u alirken sanki kukubeye yedek almis gibi gosterdin aslinda. Altyapi transferi olarak algilanmadi hic. Belki de hata orda oldu

Eyüp İstanbul'da yaşayıp, şampiyonluk madalyası almak için mi gitmiyorsun kardeşim? Gidip oynasana.

Oynamasa dahi GS topcusuyum diyerek kızlara hava atmayi ve istanbul gece hayatıni bırakmiyor derdi futbol değilki

Oynamayan..kendini geliştirmeyen aynı zamanda da istanbul dan gitmek istemeyen futbolcunun kafasında gece hayatı vardır net

Beyfendi antrenman a çıkacak akşam gecelere akacak .. galibiyet primi şampiyonluk primi ver Allahım ver

Şutlayın gitsin şunu

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Eyüp Aydın için Dursun Özbek ve Abdullah Kavukcu ile bugün görüşme yaptık. Sözlü olarak el sıkıştık. Bugün yetiştireceğiz, UEFA listesine yazacağız."

Geri
Üst Alt