Kamil Sarper Özsefer
10 Numara!
- 12 Haziran 2009
- 10.840
- 789
- 1.738
Kiralık değil mi?
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Ev guzel, sehir guzel, hayat guzel.Gitmek istemiyor galiba. Niye gitmiyorsa bu da anlamis degilim sanki burada oynatacak OB.
Ama gelismek için oynamak lazim...Ev guzel, sehir guzel, hayat guzel.
Ama yedek. Genc oyuncularin oynamama istegini anlamiyorum sonucta bu yaslarda oynayacaksin ki kariyerinde birseylere ulasabilme sansin olsun. Bizde 1 yil daha yedek beklerse bundan sonra Wattenscheid gibi dandik amator Alman takimlarina anca gidebilir.Ev guzel, sehir guzel, hayat guzel.
Oynatmiyorki hoca hic, 2 sezon oldu galiba , 1 lig maci 10 dksi fln var sanirim, kalani hep ztk.Ama yedek. Genc oyuncularin oynamama istegini anlamiyorum sonucta bu yaslarda oynayacaksin ki kariyerinde birseylere ulasabilme sansin olsun. Bizde 1 yil daha yedek beklerse bundan sonra Wattenscheid gibi dandik amator Alman takimlarina anca gidebilir.
Oluru olmazini bilmiyoruzki cocugun hic. Iyi sutu var ama diger anlamda adam gibi izleyemedik ki.Ama gelismek için oynamak lazim...
Gider bence daha, gerçi orta saha Torreira, Sara, Lemina ki Lemina Afrika Kupasina gidecek birde, belki orda bir sakatlik/ceza durumunda bana yol görünür diye düsünüyorsa
Bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz galiba @Alper Altun 'inda dedigi gibi, git belli bir seviyede sürekli maç oynada hem kendini göster, hem kendini gelistir. Bu konuda kendilerine hiç yatirim yapmiyorlar sanki. Git Samsunspor'a, Eyupspor'a yada aslinda her hangi SL takimina ve oyna isteOluru olmazini bilmiyoruzki cocugun hic. Iyi sutu var ama diger anlamda adam gibi izleyemedik ki.
Ztk maci olur eyup efe onsu bu bir anda idman maci gibi cikarlar. Bireysel olarak as takimin yukunu kaldirip kaldiramadigini izleyemiyoruzki.
Idman ortaminda bu ne kadar belli olur? Eyup ozelinde degil genelliyorum tabi.
Bay yunus kerem eskiden emre colak biraz biraz , ucundan aydin .. bunlar ana kadroda sans bularak bir seyler gosterdiler , ustune ciktilar ya da cikamadilar sonucta
Orasi dogru ama soyle ufak detayda var.Bu konuda zaten hepimiz hemfikiriz galiba @Alper Altun 'inda dedigi gibi, git belli bir seviyede sürekli maç oynada hem kendini göster, hem kendini gelistir. Bu konuda kendilerine hiç yatirim yapmiyorlar sanki. Git Samsunspor'a, Eyupspor'a yada aslinda her hangi SL takimina ve oyna iste
Oynamasa dahi GS topcusuyum diyerek kızlara hava atmayi ve istanbul gece hayatıni bırakmiyor derdi futbol değilkiAma yedek. Genc oyuncularin oynamama istegini anlamiyorum sonucta bu yaslarda oynayacaksin ki kariyerinde birseylere ulasabilme sansin olsun. Bizde 1 yil daha yedek beklerse bundan sonra Wattenscheid gibi dandik amator Alman takimlarina anca gidebilir.