GSC Haber Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım: "Eyüp Aydın ile anlaştık"

Pek ümitli değilim bu arkadaştan umarım yanılırım

Haydi oğlum göster kendini şu kiralık sürecinde...

Olabileceğini düşündüğüm topçuydu. Orta sahada fazla rotasyon ve fazla futbolcu sevmeyen bir hocamız olduğu için düşünülmüyor hiç bir zaman.

Bizde kalsa Avrupa listesine de yazamıyorduk. Samsun'da her türlü şans gelir. Oynayıp gelişim gösterirse belki bir oyuncu daha kazanmış oluruz seneye.

samsun beş krş harcamadan kadro kurdu bu sene

Ama yedek. Genc oyuncularin oynamama istegini anlamiyorum sonucta bu yaslarda oynayacaksin ki kariyerinde birseylere ulasabilme sansin olsun. Bizde 1 yil daha yedek beklerse bundan sonra Wattenscheid gibi dandik amator Alman takimlarina anca gidebilir.
Kesinlikle katılıyorum.Simdiki jenerasyonun bu kadar hirssiz olması çok kotu.Efe Gökdeniz Eyüp Yusuf ve diğerleri kesinlikle gözümüzün önünde olacak şekilde gitmeliler ve en önemlisi aynı zamanda kuvvetlenmeliler.Celimsizlik diz boyu.

yerli oyuncularda istisnalar harici kafalarında kariyer diye birşey yok,coguda fenerdeki yerlilere özeniyor ,kapagı atayım istanbula oynamasamda olur nasıl olsa kovmuyorlar mis gibi maaş alıyorum diyorlar
yatarak emekli oluyorlar

Sirachan Nas ve Gökdeniz Gürpuz neredeler.Goren duyan bilen var mı?Neredeler an itibariyle?

Pek bir beklentim yok kendisinden, GS seviyesine ulaşabileceğine ihtimal veremiyorum.

bence sağlam bir tekniği ve oyun anlayışı var. fiziksel olarak biraz üstüne koysa iyi bir yerli olur

umarım Samsun'da oynar

Geri
Üst Alt