Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım'dan Rüşvet ve Teşvik Açıklaması

Emre Altun

GSC Moderatör
Yönetici
Moderatör
"Rüşvetin belgesi olmuyor. Bana ispat deseler ama edemem. Tuzlaspor'un normalde verdiği prim 7.000₺ 'dir. 7.001 olmamıştır. Bizim maç öncesi 25.000₺ beraberlik veya galibiyet primi veriliyor."

"Balıkesirspor'a bu sezon sadece bizim maçta beraberlik veya galibiyete 30 bin lira prim verdi, Menemenspor'a da öyle 30.000₺ verdi. Menemenspor başkanı da utanmadan maçtan sonra TFF'ye yazı yazıyor hakem maçı etkiledi diye niye yazıyor teşvik primini kaçırdı."

"Bizim oynadığımız her maça rakiplere teşvik primi gönderiliyor. Kimin gönderdiğini biliyoruz. Sizler de biliyorsunuzdur."

"Kalan tüm maçlarımıza teşvik primi gönderilecek. Birileri önümüzü kesmek için elinden geleni yapacak. Bunu biliyoruz. Ben bu hafta sıralamanın değişeceğini bir üst sıraya yükseleceğimizi düşünüyorum."

bu hafta tuzla-ads maçı var galiba tuzlanın da play off şansı varmış samsunporlular dikkatle izleyeceklermiş :)

Samsunspor'un şikeden teşvik piriminden şikayet etmeside ne bileyim, Son maçta öne geçtikleri Fener maçini evde nasil sattiklarini bizzat gözlerimle şahidim, Şampiyonlugumuza mal olmuştu.. O senden sonra gün yüzü görmediler...

Sen daha bunların ağa babasını görmedin başkan süper lige çıkınca yalı çocuğuyla tanisirsan dolarla neler yapıldığını goreceksin

Geri
Üst Alt