Samsunspor Başkanından Efsane Cevap!

Murat Saylak

Muhasip Üye
Yönetici
Süper Moderatör
yuksel-yildirim-twitter.jpg

Fr-55001502682020210653_site-slider-masaustu.jpg
Fr-55001501382020092418_site.jpg
Fr-55001502572020102221_cansu.jpg

Muhtemelen şu ilk fotoğraftaki forma için bu muhabbet döndü.

Fikir güzel ama uygulamada büyük eksiklikler var, formanın kesimi seçilen renkler vs bayağı sorun. Klasik beyaz üzerine kırmızı veya füme logo olsa muhteşem olurdu. Bugün çıplak gözle gördüm formayı para verip almam hediye gelirse odaya/ofise falan asarım. Giyip gezmelik bir albenisi maalesef yok. Umarım ikinci versiyonu olarak beyaz üzerine yaparlar

Son 2-3 aydır sürekli göründüğü için kendisi hakkında biraz bilgi edindim. Gerçekten müthiş vizyoner. Röportajlarında hep egosu yüksek, fazla özgüvenli olduğu için biraz itici gelebilir ama yaptıkları takdire şayan.

evet biraz popülist gibi görünebilir ama türk futbolunun ihtiyacı var böyle başkanlara. Samsunspor 2.lige düştü ve kayyumun elindeydi, adam abd'den gelip o haldeki takımı aldı, tüm borçları kapattı, yepyeni altyapı tesisleri yaptı, genk ile işbirliği yaptı, ertuğrul sağlam'ı getirdi.

Siyasetten hiç bir yardım almadan, ona bağımlı olmadan yapıyor. Samsunspor'u çok başka seviyeye getirdi. Başarılı olmasını çok istiyorum. Ülkemizdeki klasik başkanlardan uzak. Bu yüzden İstanbul Sözleşmesini destekleyen paylaşım yapan tek kulüp oldular.

Diğer kulüpler yapamaz bunu çünkü hepsi tamamen hükümete bağlı.

Geri
Üst Alt