- 29 Ocak 2011
- 45.759
- 17.239
- 2.748
onunda cevabını verdik her şekilde suçlularScout ekibinin onay verdiğini sanmıyorum. Amatörce yapılmış rezalet bir iş
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
onunda cevabını verdik her şekilde suçlularScout ekibinin onay verdiğini sanmıyorum. Amatörce yapılmış rezalet bir iş
90 lı yıllarda yapılan amatör kulüp yöneticisi işi gibi tamamen. İnanılmaz birşeyonunda cevabını verdik her şekilde suçlular
Sanchez'in Cuesta tranferindeki sorumluluğu sıfır zaten; Cuesta ile birkaç kere oynayıp iyi bir stoper oldugunu düşündüyse futbolcudan pek anlamıyor demek istedim.Sanchez'in gram suçu yok. Adamın son yıllarda tanıdığı defansçılar doğal olarak milli takım arkadaşları olur.
Milli takım arkadaşı olmasının illüzyonuna kapılmıştır normal olarak.Sanchez'in Cuesta tranferindeki sorumluluğu sıfır zaten; Cuesta ile birkaç kere oynayıp iyi bir stoper oldugunu düşündüyse futbolcudan pek anlamıyor demek istedim.
muslera'ya da kaleci sormustur kesinBu adam istifa etmeyecek mi artık sokmadığı kazık kalmadı bıyığını
8-10 milyonu gecmesin demis Hatip.Lucumiyi onerseydin
Bu nasil isbilmezlimtir yav, senin takipci scout bilmemne ekibin yok mu... Hoca yok mu... Patron diyosa iidir, basak 8 M mu dedin mesela.
@mbatuhanagir: "Carlos Cuesta’yı Galatasaray’a sen mi önerdin?"
Davinson Sanchez: "Evet ben önerdim. 5 yıldır onu tanıyorum. Kulüpten yöneticimiz (İbrahim Hatipoğlu) stoper arıyordu ve gelip bana sordu. Birini tanıyor muyum diye. Ben her zaman en iyi referanslarımı söylerim. Cuesta’nın kondisyon ve oyun olarak harika bir performansı var."
Osi ve sançez reyizler hatip azledilsin diye gerekeni yapıyorlar birkaç gündür
Hatibi böyle yiyeceğiz