- 12 Ocak 2013
- 48.756
- 56.167
- 4.128
bu adam gs yöneticisi hala isa gibi çarmıha gerin
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu böyle olmayacak klüp satılsa daha iyi galiba.Her gelen vizyonsuz çıkıyor.Sömürüp gidiyor.Bu takım bu muhteşem taraftara ve potansiyele sahip olmasına rağmen işte bu yüzden avrupada yeterince başarılı olamıyor. Çok amatörce yönetiliyoruz
Satılmak değil, çare yeni nesil fanatik ve vizyoner yöneticiler. Bizim eski nesillerde yeterli fanatiklik ve vizyon yokBu böyle olmayacak klüp satılsa daha iyi galiba.Her gelen vizyonsuz çıkıyor.Sömürüp gidiyor.
Genç nesil ve ''iyi niyetli'' insan olmalı.Satılmak değil, çare yeni nesil fanatik ve vizyoner yöneticiler. Bizim eski nesillerde yeterli fanatiklik ve vizyon yok
Sanchez'in gram suçu yok. Adamın son yıllarda tanıdığı defansçılar doğal olarak milli takım arkadaşları olur.Sanchez'de pek futbolcudan anlamıyor Cuesta'yi önerdiğine gore.
Hayatında tahminen 10 tane yabancı mac seyretmemiş adama Galatasaray'a yabancı oyuncu transfer etme gorevini vermek, Hatipoglu'nun Sanchez'den futbolcu önerisini istemesinden daha büyük rezalet bana gore.
Yeni nesiller daha gönülden bağlı, fanatik oluyorlar . Gönülden bağlı adamlar gs'nin iyiliğinden başka birşey düşünmezler zatenGenç nesil ve ''iyi niyetli'' insan olmalı.
izleseler almazlardı dediğin gibi scout ekibi de suçlu bu işte. Bu Cuesta maçlarda casper hayalet stoper cicaldaunun stoper versiyonu gibi takılıyor. Tek 90 dakikasını izleseler çözerlerdi. Son maçta kazandığı ikili mücadele veya + verisi var mı herhangi bir istatistikte sanmıyorum.hadi sanchez önerdi bari oturup 3 5 maçını izleyip öyle alsaydınız az bişey futboldan anlayan biri çözer zaten ne olduğunu
8 milyon euro az para da değil inanılmaz bi acemilik buna sebep olan en az zararla elden çıkarmakla mükellefizleseler almazlardı dediğin gibi scout ekibi de suçlu bu işte. Bu Cuesta maçlarda casper hayalet stoper cicaldaunun stoper versiyonu gibi takılıyor. Tek 90 dakikasını izleseler çözerlerdi. Son maçta kazandığı ikili mücadele veya + verisi var mı herhangi bir istatistikte sanmıyorum.
Scout ekibinin onay verdiğini sanmıyorum. Amatörce yapılmış rezalet bir işizleseler almazlardı dediğin gibi scout ekibi de suçlu bu işte. Bu Cuesta maçlarda casper hayalet stoper cicaldaunun stoper versiyonu gibi takılıyor. Tek 90 dakikasını izleseler çözerlerdi. Son maçta kazandığı ikili mücadele veya + verisi var mı herhangi bir istatistikte sanmıyorum.