GSC Haber Sanchez: "Bir yöneticimiz stoper arıyordu ve benden bir isim söylememi istedi"

bu adam gs yöneticisi hala isa gibi çarmıha gerin

İnsanlar boşuna sayıp sövmüyor.Boşuna eleştirmiyor.Transfer işini yapacak kişi klüpteki oyuncuya futbolcu soruyor.Sancheze helal olsun başkası olsa söylemezdi bunu.

Bu takım bu muhteşem taraftara ve potansiyele sahip olmasına rağmen işte bu yüzden avrupada yeterince başarılı olamıyor. Çok amatörce yönetiliyoruz

Sanchez'de pek futbolcudan anlamıyor Cuesta'yi önerdiğine gore.
Hayatında tahminen 10 tane yabancı mac seyretmemiş adama Galatasaray'a yabancı oyuncu transfer etme gorevini vermek, Hatipoglu'nun Sanchez'den futbolcu önerisini istemesinden daha büyük rezalet bana gore.

Sıçtım Sançez abey hiç stoper tanıdığın yok mu"

diyen bir adam koca sene GS'nin transferlerini yönetti filan.

Dursun bıyıklını da al defol git.

hatip utanmadın mı sen kendini erden timurla bir tutarken hangi vasfınla geldin de futbol aş yetkilisi sorumlusu oldun? Urfaspor mu sandın burayı? Hata Dursun Ouzbek de ama.

bu takimin scout ekibi yok mu arkadas? Son caremiz nasil Cuesta olabilir? Saka gibi

Sanchez'de pek futbolcudan anlamıyor Cuesta'yi önerdiğine gore.
Hayatında tahminen 10 tane yabancı mac seyretmemiş adama Galatasaray'a yabancı oyuncu transfer etme gorevini vermek, Hatipoglu'nun Sanchez'den futbolcu önerisini istemesinden daha büyük rezalet bana gore.
Sanchez'in gram suçu yok. Adamın son yıllarda tanıdığı defansçılar doğal olarak milli takım arkadaşları olur.

Senin gibi yönetici müsvettesinin!!

hadi sanchez önerdi bari oturup 3 5 maçını izleyip öyle alsaydınız az bişey futboldan anlayan biri çözer zaten ne olduğunu

hadi sanchez önerdi bari oturup 3 5 maçını izleyip öyle alsaydınız az bişey futboldan anlayan biri çözer zaten ne olduğunu
izleseler almazlardı dediğin gibi scout ekibi de suçlu bu işte. Bu Cuesta maçlarda casper hayalet stoper cicaldaunun stoper versiyonu gibi takılıyor. Tek 90 dakikasını izleseler çözerlerdi. Son maçta kazandığı ikili mücadele veya + verisi var mı herhangi bir istatistikte sanmıyorum.

izleseler almazlardı dediğin gibi scout ekibi de suçlu bu işte. Bu Cuesta maçlarda casper hayalet stoper cicaldaunun stoper versiyonu gibi takılıyor. Tek 90 dakikasını izleseler çözerlerdi. Son maçta kazandığı ikili mücadele veya + verisi var mı herhangi bir istatistikte sanmıyorum.
8 milyon euro az para da değil inanılmaz bi acemilik buna sebep olan en az zararla elden çıkarmakla mükellef

Scout ekibinin onay verdiğini sanmıyorum. Amatörce yapılmış rezalet bir iş

Bu adam bu yaz transfere el surmeyecek degil mi? Yuregime iner. Biten Doue'yi bitiremeyen de buydu.

Geri
Üst Alt