Üye Görüşü Sané'nin Kesik Yemesi ve Dünya Kupasına Alınmaması

Ceza uygun mu?

• Kullanılan toplam oy
    25
dünya kupasına çağırmazlarsa araplara nasıl dehleyeceğiz onu da bir öğrensek.

Bugün puan kaybı olsaydı sezon sonu yolcuydu direkten döndü

24040RN64Y cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ilk basmada atilmasi gerekiyodu yırttık.
Kadro dışı bırakılması lazim her. Mac sahada yürüyor cani isteyince top oynuyor .

İlk günden beri zaha, ziyech vibeı alıyorum bu adamdan. Ruhsuz, umursamaz, ne gülen ne ağlayan değişik biri. Sıkıntısı olmasa tee hazirandan bize vermezlerdi.

Tek yaptığı da soluna çekip gitmeye çalışmak zaten

Uyuz oluyorum şu umursamaz tavırlarına. Ne kadar yıldız olursa olsun önce adam gibi mücadeleni yap

sane bozuyor bizi diyorum haftalardır bazı evvel akıllarda ya nasıl böyle dersin muhabbeti yapıyorlar buyrun alın işte Allah razı olsun bir düzgün orta kesti de gol attık enazından ama asla bize uymuyor.

sane bozuyor bizi diyorum haftalardır bazı evve akıllarda ya nasıl böyle dersin muhabbeti yapıyorlar buyrun alın işte Allah razı olsun bir düzgün orta kesti de gol attık enazından ama asla bize uymuyor.
Evet savruk baya sakatlık dönüşü. Ama kabul edelim o ortayı kesecek başka bir isim yok sahada.

Lang iyi değerlendirmeli bu kırmızıyı.

Ilk basmada atilmasi gerekiyodu yırttık.
Kadro dışı bırakılması lazim her. Mac sahada yürüyor cani isteyince top oynuyor .
yaw manyak mısınız ne atılması şöyle şeyleri yazıp şerefsizlere koz vermeyin

orkun ts maçında, skriniar sara'ya bastı biri sarı birinde faul bile verilmedi

biraz yukarda olsa kırmızı ok da herifin ayakkabısına basıyor yani

Size pes valla
Bu forumun sane düşmanlığına anlam veremiyorum. Kötü oynar kırmızı görür falan serzeniş olur tamam da ligin başından beri her kötü oyunda her kötü sonuçta Sane suçlanıyor. Ayağına basmış sanki gitti kasıtlı tekme attı herife. Galibiyeti herifin ortasıyla aldığımızı da unutuyorsunuz. Kendinize ikinci bir Zaha arıyorsanız o isim Sane olmaz başkasını bulun
Zaha, dönemi Kerem A. fanboyları Kerem Kerem diye tepindiler de ne oldu, Kerem A. şimdi nerede ?

Sezon sonu kendisinden çıkmalıyız sağlam bir kanat oyuncusu almalıyız ama Allah için teknik falan değil de böyle lookman gibi bitirici adamlar alalım kalenin ağzına gelip topu eveleyip geveleyip duruyoruz

Bu herifin performansından bağımsız hal tavrından rahatsızım. Bu kadar gevşek oynanmaz. Daha daha dk beş olmadan kontra yedirdi. Sallaide belki bunun onda biri yetenek yoktur ama takımı riske atacak işlere girismiyor haddini biliyor umursuyor bazı şeyleri. Bunda o yok.

Sane nin dünya kupasına alınmamasından ne gibi bir menfaat elde edebiliriz söyler misin kardeş

Geri
Üst Alt