Şansal Büyüka Galatasaray'daki Sorunları Açıkladı!

Gazetelerde, Televizyonlarda herkes Aysal'ı eleştiriyor, başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösteriyor...
Bakalım zaman ne gösterecek...

zaten kimse mancini ve prandellinin kişiliğine karakterine laf söyleyemez ancak o kadar basit hatalar yapıyorlar ki gerek taktik gerekse kadro tercihi bakımından taraftarı çıldırtıyorlar halbuki sert cesur kararlar alsalardı paf takımından oyuncu alsalar iyi oynamayan oyuncuları 18 e almasalar bu taraftarın gözünde devleşirlerdi !!! bu arada prandelli yabancı sınırının türk futbolcuları rehavete soktuğunu yeni anlamış:) günaydın demek lazım ama çok geç kaldın sayın hocam bunu anlamakta:( o yüzden artık taviz vermeyeceksin eğer bu takımda kalmak istiyorsan !!!

Belkide paradan oynamıyorlar, aklıma gelmiyor değil yani. İlk sezon prim üstüne prim verirken yönetim canavar gibi top koşturuyorlardı.

Belkide paradan oynamıyorlar, aklıma gelmiyor değil yani. İlk sezon prim üstüne prim verirken yönetim canavar gibi top koşturuyorlardı.

Zaten dünyanın maaşı ve maç başı parasını alıyorlar daha ne primi haram zıkkım olsun ruhsuz adi heriflere

Sent from my iPhone using Tapatalk

zaten kimse mancini ve prandellinin kişiliğine karakterine laf söyleyemez ancak o kadar basit hatalar yapıyorlar ki gerek taktik gerekse kadro tercihi bakımından taraftarı çıldırtıyorlar halbuki sert cesur kararlar alsalardı paf takımından oyuncu alsalar iyi oynamayan oyuncuları 18 e almasalar bu taraftarın gözünde devleşirlerdi !!! bu arada prandelli yabancı sınırının türk futbolcuları rehavete soktuğunu yeni anlamış:) günaydın demek lazım ama çok geç kaldın sayın hocam bunu anlamakta:( o yüzden artık taviz vermeyeceksin eğer bu takımda kalmak istiyorsan !!!

Bu röportaja inanmıyorum yavancı kuralından şikayet eden adam maçlara 4 yabancıylamı başlar hedef dağıtıp prandellinin şutlanmasını engellemeye çalışıyorlar

Bu röportaja inanmıyorum yavancı kuralından şikayet eden adam maçlara 4 yabancıylamı başlar hedef dağıtıp prandellinin şutlanmasını engellemeye çalışıyorlar

Katılıyorum bana da pek mantıklı gelmiyor.

I am the one who knocks!

Cok guzel yakalamissin.:k19: Gel de bunu anlat iste!

Konu kilit + cöp kutusu.

Peki abi bu adamlar parasini almiyorsa melo niye hala canını dişine takarak oynuyor bu adam doğuştan Galatasaraylı mı?
Gercekten eski Galatasaray ruhu yok eskiden oyuncular paralarıni alamadiginda Hakan Şükür Hasan Şaş devreye giriyorlardı gerekirse kendi ceplerinden bişey katiyorlardi peki şimdi niye yok şimdi burak efendinin triplerini çekiyoruz. hoca haklida ama hocam yani sen şu takımı bir kere doğru formasyonda oynatmadın 5 yaşındaki çocukların aklına gelecek şeyler senin aklından geçmiyor insanligina adamligina sözüm yok ama taktik ve teknik bilgin hiç yok hocam.

Oyuncular arsında ciddi problemler var bu doğru.
Yönetim floryayı terketti hoca yalnız kaldı florya başıboş oyuncular sallama moduna geçti, kimse kimseye hesap vermedi. Bu unalaysalın ciddi suçudur buda doğru.
Para konusunu bilemem ama bu bahane olamaz hepsi parasını alıyor sonunda
Peki prandelliye sormak lazım. Neden bir çare bulamadın? Neden hep aynı formsuz oyuncularda ısrar ettin. Genclere sans vermedin? Tsktiksel hatalari açikla, selcuk israrini açikla, orta sahaya dinamik bir oyuncu şart neden furkan, çolak, umut vs denemedin açıkla pandev yerine burakı kesecek forvet neden istemedin, gomisi neden reddettin, asıl bunları sormak lazım hocaya

bu inan kıraç ve liseliler kulübü ne hale getirdi derhal liseli faşistliğinden vazgeçilip dışa açılması lazım kulüb

Prandelli zaten çok iyi niyetli biri ona kimse birşey demiyor ama neşter vurması şart.
Kendisini yiyen oyunculara şans vermeyi bıraksın radikal değişiklikleri doğru şekilde yapsın taraftar yanında olur zaten her türlü.
Geç olmadan tabi.

ben Prandelli iyi TD olarak tanidim, ama malesef bazi oyuncularin iyi niyetinden yanlis terhic yapiyor, yani Selcuk filan fena yaniltiyor.

yav hadi arkadaşım Yasini sağ bek oynatıyorsun brumayı bir maç 18 almıyorsun ertesi maç 11 başlıyor pandev ş.liginde 11 başlıyor ligde yok hala gelip kem küm ediyorsun acilen gönderilmelidir..

Röportaj doğru olabilir de bu disiplinsizliğin,vurdumduymazlığın saha içi sorumluluğu da saha dışı meziyeti sıfır olan Prandelli'ye aittir.Florya'da gruplşmalar,takımdaşlığın olmaması Prandelli'yi sempatik gösteremez ki. Futbolcuların durumundan yönetim kadar teknik direktör de sorumludur. Kaldı ki 96-2000 arası da futbolcuların maaşları verilmiyordu zaman zaman (ki bunun doğruluğunu savunmuyorum,yanlıştır),lakin teknik direktörün saha dışı meziyeti bölünmüşlüğü engelledi.Demek ki Prandelli'nin oyuncuların disipline edilmesi üzerine hakimiyeti yok denecek kadar az..

"Takımdaşlık yok,gruplaşmala var,ben kendimi yalnız hissediyorum"

Böyle bir dünya yok...

Son düzenleme:
takimdaki kopekler odemeye bakarak oyniyacaksa ... fesih edip gitsinler fenere

Detayları bilmesek de az çok Florya'da ciddi sıkıntıların olduğu aşikardı zaten. Galatasaray'da ciddi bir yönetilememe durumu mevcut maalesef.

Yav bırakın allahınızı severseniz. Brezilyalılar arasında gruplaşma varmış lafa bak. Melonun herşeyini bi kenara bırakın kimle gruplaşma yaptığını gördünüz. Bi an ki sinirle Rierayı dövdü özür diledi sonra can ciğer oldu. Böyle bişey imkansız

Bu kadar sert eleştiriyor kızıyoruz ama hoca hala bir şeyler yapabilir...

Merak ediyorum 2011-12 de Terim haftalarca 4-1-4-1 de ısrar edip , Eboue'yi sağ bek - sağ kanat- sol bek dolaştırırken , Sabr,'yi orta sahada kullanırken böyle tepkiler veriyor muydunuz ? Terim'in doğruları bulması 15 hafta aldı , ondan sonra devamı geldi...

Hoca ise sorunu futbolcularda aramak yerine sistemde aramayı seçti...3 ayda 4-2-3-1 , 4-3-3 , 4-3-1-2 ve 3-5-2 oynadık...Ama hala ısrarla aynı oyuncuları oynatıyor , sen doğru oyuncularla 4-3-1-2 de de gayet başarılı olursun , ama bu rezil oyuncu grubuyla hangi taktiği oynarsan oyna başarılı olamazsın...

Rezil-Leşçuk ikilisi takımda ağalık kurmuş ,bunlara eşlik eden kilolu Olcan rezili var...Melo maç başı 9-9.5 km koşuyor , Veysel bek değil...Dzemaili çok yumuşak...O zaman yapman gerekenler belli , bunları oynatmayacaksın...Sorun sistemden evvel oyuncularda , hocanın bunu farketmesi gerek...

Kendimi de katarak taraftar olarak yanlış yaptığımızı düşünüyorum , belli ki özellikle Rezil-Leşçuk ikilisinin her maç oynayarak para almasını isteyen bir yönetim vardı , Prandelli'ye baskı yapıldı...Burada taraftar olarak bizim Prandelli'ye bu oyuncuları kesmesi için destek vermemiz gerekir...Yok başka hoca gelecekse ne değişecek ?

Sen Leşçuk ile amatör küme takımlarının orta sahalarına üstünlük sağlayamazsın , hayatımda gördüğüm en yeteneksiz oyuncu rezile verilen her pas duvara çarpıp geri dönüyor , Ersun diyoruz ( ben de diyorum) , Ersun gelse Rezil-Umut-Pandev hattına nasıl gol attıracak ?

Boşuna ümitlenmeyin...Bu takıma ne Denizli gelir , ne Ersun gelir ,hele hele yabancı bir hoca asla gelmez...Hoca doğru yapar yanlış yapar , ama biz bugün bu fırsatta oyuncu düzenini yıkmazsak yarın yine aynısı olacak...

Takımda gruplaşma olduğu hissi var. Ama gruplar Brezilyalılar, Türkler ve yabancılar değil. Trabzondan gelenler ve onların bir kaç yancısı, diğerleri olarak 2 grup var.

Geri
Üst Alt