Gökmen Sencer
Parçalı Üye
- 22 Mayıs 2009
- 3.387
- 166
- 1.333
Gazetelerde, Televizyonlarda herkes Aysal'ı eleştiriyor, başarısızlığın tek sorumlusu olarak gösteriyor...
Bakalım zaman ne gösterecek...
Bakalım zaman ne gösterecek...
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Belkide paradan oynamıyorlar, aklıma gelmiyor değil yani. İlk sezon prim üstüne prim verirken yönetim canavar gibi top koşturuyorlardı.
zaten kimse mancini ve prandellinin kişiliğine karakterine laf söyleyemez ancak o kadar basit hatalar yapıyorlar ki gerek taktik gerekse kadro tercihi bakımından taraftarı çıldırtıyorlar halbuki sert cesur kararlar alsalardı paf takımından oyuncu alsalar iyi oynamayan oyuncuları 18 e almasalar bu taraftarın gözünde devleşirlerdi !!! bu arada prandelli yabancı sınırının türk futbolcuları rehavete soktuğunu yeni anlamışgünaydın demek lazım ama çok geç kaldın sayın hocam bunu anlamakta
o yüzden artık taviz vermeyeceksin eğer bu takımda kalmak istiyorsan !!!
Katılıyorum bana da pek mantıklı gelmiyor.Bu röportaja inanmıyorum yavancı kuralından şikayet eden adam maçlara 4 yabancıylamı başlar hedef dağıtıp prandellinin şutlanmasını engellemeye çalışıyorlar
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bu röportaja inanmıyorum yavancı kuralından şikayet eden adam maçlara 4 yabancıylamı başlar hedef dağıtıp prandellinin şutlanmasını engellemeye çalışıyorlar
olabilir prandelli yi sempatik gösterme çabası gibi sankiBu röportaja inanmıyorum yavancı kuralından şikayet eden adam maçlara 4 yabancıylamı başlar hedef dağıtıp prandellinin şutlanmasını engellemeye çalışıyorlar
Prandelli zaten çok iyi niyetli biri ona kimse birşey demiyor ama neşter vurması şart.
Kendisini yiyen oyunculara şans vermeyi bıraksın radikal değişiklikleri doğru şekilde yapsın taraftar yanında olur zaten her türlü.
Geç olmadan tabi.
Bu röportaja inanmıyorum yavancı kuralından şikayet eden adam maçlara 4 yabancıylamı başlar hedef dağıtıp prandellinin şutlanmasını engellemeye çalışıyorlar