Arif Ulu
Baba Gündüz
- 26 Kasım 2008
- 80.313
- 19.763
- 2.943
Son günler daki olumsuz hava yı kenara bırakıp artık "tam destek, full destek" deme vakti geldi.
"Sadece" Eren var olsun... Farketmez; yine bizi kıskanan kuşlara koyacağız.
Mevcut takımda zaten Emre, Garry, Onyekuru gibi golcü oyuncular var. Kanatlar ve Ofansif Orta Saha gol yükünü rahatlıkla çeker. Ayrıca Bundesliga tecrübeli Eren bahsedildiği kadar kötü değil.
Bu takım da çok kaliteli ve Şampiyonlar Ligine yakışan adamalar var:
Fernando, Badou, Emre, Onyekuru, Garry Mariano, Yuto (...) gibi ..
Ayrıca bu takımda bir kere İmparator Fatih Terim var!
Kendisi zaten tek başına bir takım. Ben hocama çok güveniyorum ve sizi de buna davet ediyorum.
Uzun lafın kısası, artık destek ve sinerji vakti. Bu gece bir galibiyet ile yine olumlu hava yı yakalayacağız ve Şampiyonluğun birinci adayı oldumuzu göstereceğiz.
Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler.
Saygılar
#BirGalatasarayAşığı

"Sadece" Eren var olsun... Farketmez; yine bizi kıskanan kuşlara koyacağız.
Mevcut takımda zaten Emre, Garry, Onyekuru gibi golcü oyuncular var. Kanatlar ve Ofansif Orta Saha gol yükünü rahatlıkla çeker. Ayrıca Bundesliga tecrübeli Eren bahsedildiği kadar kötü değil.
Bu takım da çok kaliteli ve Şampiyonlar Ligine yakışan adamalar var:
Fernando, Badou, Emre, Onyekuru, Garry Mariano, Yuto (...) gibi ..
Ayrıca bu takımda bir kere İmparator Fatih Terim var!
Kendisi zaten tek başına bir takım. Ben hocama çok güveniyorum ve sizi de buna davet ediyorum.
Uzun lafın kısası, artık destek ve sinerji vakti. Bu gece bir galibiyet ile yine olumlu hava yı yakalayacağız ve Şampiyonluğun birinci adayı oldumuzu göstereceğiz.
Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler.
Saygılar
#BirGalatasarayAşığı

Son düzenleme: