Santrafor Yoksa Galatasaray Var !

Arif Ulu

Baba Gündüz
Son günler daki olumsuz hava yı kenara bırakıp artık "tam destek, full destek" deme vakti geldi.

"Sadece" Eren var olsun... Farketmez; yine bizi kıskanan kuşlara koyacağız.

Mevcut takımda zaten Emre, Garry, Onyekuru gibi golcü oyuncular var. Kanatlar ve Ofansif Orta Saha gol yükünü rahatlıkla çeker. Ayrıca Bundesliga tecrübeli Eren bahsedildiği kadar kötü değil.

Bu takım da çok kaliteli ve Şampiyonlar Ligine yakışan adamalar var:

Fernando, Badou, Emre, Onyekuru, Garry Mariano, Yuto (...) gibi ..

Ayrıca bu takımda bir kere İmparator Fatih Terim var!
Kendisi zaten tek başına bir takım. Ben hocama çok güveniyorum ve sizi de buna davet ediyorum.

Uzun lafın kısası, artık destek ve sinerji vakti. Bu gece bir galibiyet ile yine olumlu hava yı yakalayacağız ve Şampiyonluğun birinci adayı oldumuzu göstereceğiz.

Bugün Galatasaray'ın pes ettiğini düşünenler yarın her zamanki gibi yine düşündükleriyle yetinecekler.

Saygılar

#BirGalatasarayAşığı

52d6cc52-32e0-478f-b0df-a10dd2c0279b.gif

Son düzenleme:
Tabiki hoca ve takimi destekliyecegiz ama yönetimi affetmek yok

Bir Türk Spor atasözü ne der bilir misinz?????

S....R GALATASARAY !!!!!!!!!!!

Teşekkürler Yozgatlı
Bu ara Yozgatlı ya burdan selamlar;
Kodumun kuşu... Siz daha çok CL ve Şampiyonluk hasreti çekersiniz.

Ne demiş Mancini..

Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle övünürler...

Bu ara Yozgatlı ya burdan selamlar;
Kodumun kuşu... Siz daha çok CL ve Şampiyonluk hasreti çekersiniz.

Ne demiş Mancini..

Büyük takımlar aldıkları kupalarla, küçük takımlar büyük takımları yenmeleriyle övünürler...

Platini rdaş o bir Galatasaraylı bunu bilirdi diye tahmin ediyorum ama sağlık olsun

evet falcao transferi olmamış olabilir ama Galatasaray için şimdi sinerji diyelim hep beraber

Geri
Üst Alt