Umur Darbaz
Kırmızı Üye
- 15 Mayıs 2011
- 1.581
- 0
- 996
Cevap: Saracoğlu'nda Görünmez Kaza!
Geçmiş olsun.
Geçmiş olsun.
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
Bu arkadaslar basta olmak üzere az bile diyorlar. Antuda Moderatör falan yok adamlar herkese sövüyor aynisi bizim taraftarin basina gelse daha beter yorumlar atilirdi. Insanliktan falan bahsetmeyin lütfen.
bu mesaj neden editlenmemiş, diyecek birşey bulamıyorum yazıklar olsun sana.
Bu arkadaslar basta olmak üzere az bile diyorlar. Antuda Moderatör falan yok adamlar herkese sövüyor aynisi bizim taraftarin basina gelse daha beter yorumlar atilirdi. Insanliktan falan bahsetmeyin lütfen.
kimse üstüne alınmasın ama. fenerbahçelilere dönerek hepiniz ..... nuz. derken akrabanız dostunuz yok mu fenerliölmesini isteyenlere bu tarz reklam kokan hareketlerle yaklaşmayın. geçmiş olsun bu arada.umarım 'ölen' olmaz.
kimse üstüne alınmasın ama. fenerbahçelilere dönerek hepiniz ..... nuz. derken akrabanız dostunuz yok mu fenerliölmesini isteyenlere bu tarz reklam kokan hareketlerle yaklaşmayın. geçmiş olsun bu arada.umarım 'ölen' olmaz.
Bir tarafta mecaz var bir tarafta gerçekler. Sapla samanı ayırsaydın keşke dostum.
yok ben ölsünler demedim.
ayrıca ben onlara dönerek gayet içten hiçte mecazi anlam yüklemeden ediyorum küfürü
Noktayı koydun...
Ama keşke rakip ile can düşmanı arasındaki farkı görebilseydin iyi olurdu dostum...
Hayati durum başkadır. Ayrıca onların içinde masum günahsız yavrucak olabilir, oraya sadece FB li olduğu için gelen ama FB nin şike olayını benimsemeyen ve isyan eden FB taraftarı da olabilir...
Biz taraftar olarak değil insan olarak değerlendirdiğimiz için (senin tabirinle) reklam kokan hareketlerde bulunduk... Tabi bu senin yorumun...
NOT: sen bize tepki göstererek reklam kokan hareketin farklı bir boyutunumu uyguladın , yoksa bana mı öyle geldi acaba...
kardeşim onu git ölmesini temenni edenlere anlat.benimde anlattıgım olay farklı.burda millet fenerliye küfürü mecazi anlamda ediyormuş onu anladım.ben mecazi birşey katmadan küfür ediyorum bu kadar.uzamasın neyse.
Küfürün mecazisi nasıl oluyor doğrusu bir açıklarmısın. bende konu uzasın istemiyorum ama sadece onu bir açıklarsan sevinirim...
sen anladığım kadarıyla karşına çıkan her FB li bayanı oracıkta.... bilmem anlatabildimmi...
erkeğide hemen oracıkta canını falan alıyorsun anlaşılan...
küfürün zaten özelliği nefret söylemidir ve genellikle dejarj amaçlı söylenir...
eğer bu sözler gerçek anlamda söylenirse tehdide girer ki suçtur...
ayrıca bir önceki yazıyı senin " reklam kokan hareketler" sözüne karşılık yazdım. sen ölmesini istiyorsun demedim zaten...