Saracoğlu'nda Görünmez Kaza!

Cevap: Saracoğlu'nda Görünmez Kaza!

Bu arkadaslar basta olmak üzere az bile diyorlar. Antuda Moderatör falan yok adamlar herkese sövüyor aynisi bizim taraftarin basina gelse daha beter yorumlar atilirdi. Insanliktan falan bahsetmeyin lütfen.

Sen başkalarının yaptığı yanlışa,iğrençliğe ortak olup da insanlıktan mı bahsediyorsun ? Bırak onlar ne kadar pislik olduklarını her seferinde ortaya döksünler biz insan gibi temennimizi söyleyelim. Şu fanatizmi bir kenara bırakın insanlığınızın önüne geçmesin.

birkac tane gsc old boyz yine kendini belli etmis

bu mesaj neden editlenmemiş, diyecek birşey bulamıyorum yazıklar olsun sana.

Bazı şeyleri editlemek ayıbı örtmüyor.

Atılan taşı geri çağıramamak gibi birşey bu. (Recall tuşu bozuk durumlar bunlar.)

Bu arkadaşlarımızın görüşlerinden ötürü eleştirilmeleri, onların ve takip eden diğerlerinin ders alması için belki de daha iyi.

Kendin söylüyorsun kardeş; " mod falan yok " diye...

Ama burada var... eğer kendini orayla aynı görüyorsan sen devam et... takıl kafana göre...

Bu arkadaslar basta olmak üzere az bile diyorlar. Antuda Moderatör falan yok adamlar herkese sövüyor aynisi bizim taraftarin basina gelse daha beter yorumlar atilirdi. Insanliktan falan bahsetmeyin lütfen.

kimse üstüne alınmasın ama. fenerbahçelilere dönerek hepiniz ..... nuz. derken akrabanız dostunuz yok mu fenerli :D ölmesini isteyenlere bu tarz reklam kokan hareketlerle yaklaşmayın. geçmiş olsun bu arada.umarım 'ölen' olmaz.

kimse üstüne alınmasın ama. fenerbahçelilere dönerek hepiniz ..... nuz. derken akrabanız dostunuz yok mu fenerli :D ölmesini isteyenlere bu tarz reklam kokan hareketlerle yaklaşmayın. geçmiş olsun bu arada.umarım 'ölen' olmaz.

Bir tarafta mecaz var bir tarafta gerçekler. Sapla samanı ayırsaydın keşke dostum.

biri eğlence, diğeri ölüm temennisi çok fark var arasında.

yok ben ölsünler demedim.

ayrıca ben onlara dönerek gayet içten hiçte mecazi anlam yüklemeden ediyorum küfürü

Ben sen dedin demedim zaten dostum. Ama bunu söyleyenlere samimiyetimizle gösterdiğimiz tepkiye reklam kokan hareketler yakıştırmasını yapman pek yakışık almadı. Hepiniz bilmem nesiniz demek farklı,başına bir kaza gelmiş insana beter olsun,inşallah ölsün demek çok farklı. Ben bu arkadaşların haline üzülüyorum açıkçası. Bu kadar insanlıktan çıkmış olamazlar.

Noktayı koydun...

Ama keşke rakip ile can düşmanı arasındaki farkı görebilseydin iyi olurdu dostum...

Hayati durum başkadır. Ayrıca onların içinde masum günahsız yavrucak olabilir, oraya sadece FB li olduğu için gelen ama FB nin şike olayını benimsemeyen ve isyan eden FB taraftarı da olabilir...

Biz taraftar olarak değil insan olarak değerlendirdiğimiz için (senin tabirinle) reklam kokan hareketlerde bulunduk... Tabi bu senin yorumun...

NOT: sen bize tepki göstererek reklam kokan hareketin farklı bir boyutunumu uyguladın , yoksa bana mı öyle geldi acaba...

Noktayı koydun...

Ama keşke rakip ile can düşmanı arasındaki farkı görebilseydin iyi olurdu dostum...

Hayati durum başkadır. Ayrıca onların içinde masum günahsız yavrucak olabilir, oraya sadece FB li olduğu için gelen ama FB nin şike olayını benimsemeyen ve isyan eden FB taraftarı da olabilir...

Biz taraftar olarak değil insan olarak değerlendirdiğimiz için (senin tabirinle) reklam kokan hareketlerde bulunduk... Tabi bu senin yorumun...

NOT: sen bize tepki göstererek reklam kokan hareketin farklı bir boyutunumu uyguladın , yoksa bana mı öyle geldi acaba...

kardeşim onu git ölmesini temenni edenlere anlat.benimde anlattıgım olay farklı.burda millet fenerliye küfürü mecazi anlamda ediyormuş onu anladım.ben mecazi birşey katmadan küfür ediyorum bu kadar.uzamasın neyse.

Küfürün mecazisi nasıl oluyor doğrusu bir açıklarmısın. bende konu uzasın istemiyorum ama sadece onu bir açıklarsan sevinirim...

sen anladığım kadarıyla karşına çıkan her FB li bayanı oracıkta.... bilmem anlatabildimmi...

erkeğide hemen oracıkta canını falan alıyorsun anlaşılan...

küfürün zaten özelliği nefret söylemidir ve genellikle dejarj amaçlı söylenir...

eğer bu sözler gerçek anlamda söylenirse tehdide girer ki suçtur...

ayrıca bir önceki yazıyı senin " reklam kokan hareketler" sözüne karşılık yazdım. sen ölmesini istiyorsun demedim zaten...

kardeşim onu git ölmesini temenni edenlere anlat.benimde anlattıgım olay farklı.burda millet fenerliye küfürü mecazi anlamda ediyormuş onu anladım.ben mecazi birşey katmadan küfür ediyorum bu kadar.uzamasın neyse.

Küfürün mecazisi nasıl oluyor doğrusu bir açıklarmısın. bende konu uzasın istemiyorum ama sadece onu bir açıklarsan sevinirim...

sen anladığım kadarıyla karşına çıkan her FB li bayanı oracıkta.... bilmem anlatabildimmi...

erkeğide hemen oracıkta canını falan alıyorsun anlaşılan...

küfürün zaten özelliği nefret söylemidir ve genellikle dejarj amaçlı söylenir...

eğer bu sözler gerçek anlamda söylenirse tehdide girer ki suçtur...

ayrıca bir önceki yazıyı senin " reklam kokan hareketler" sözüne karşılık yazdım. sen ölmesini istiyorsun demedim zaten...

peki. zaman geliyor,bazen o ilk iki cümleni gerçeğe dönüştürmek istiyorum.tam derbi önce gerilim normal.şahsen pekte ilgilendirmiyor araba çarpan fenerliler beni.

neyse evet uzatmayalım herkesin fikirleri nefreti farklı.iyi geceler

Geçmiş olsun, yaralılara acil şifalar diliyorum. Böyle konularda taraftarlık vs. olmaz, sadece insani duygular, mesajlar öne çıkmalı.

Van depreminde enkazın altından fenerbahçe formalı bir vatandaşımızın cesedi çıkmıştı. Korkuyorum üzerindeki formanın renginden dolayı, Kenan isimli şahıs acaba onadamı sevindi :(:(:( düşünmesi bile ne kadar kötü. Hepimizin etrafında fenerbahçeli akrabaları arkadaşları var. Kim ister o yakınlarına zarar gelmesini. Kazada yaralananlara Allah acil şifalar versin. İnşallah durumları ciddi değildir.

Gecmıs olsun..

geçmiş olsun, umarım en ksa zamanda sağlıklarına kavuşurlar.

Geri
Üst Alt