Saracoğlu'nda Görünmez Kaza!

Cevap: Saracoğlu'nda Görünmez Kaza!

Üzülmedim sevindim falan dersin ne kadar o bile yanlış olsa hadi bir yere kadar eyvallah ama işin içine ölüm kalım girince iş değişir ...

O dilinden daha doğrusu elinden dökülen cümle yarın gelir seni vurur...

O yüzden bu tepkilere hiç kızma... Böyle yaptığında senin o malum klüp taraftarından ne farkın kalıyor...

İnşallah ölen falan vardır.

Kenan..

diger arkdaşlar gerekeni yaptı , gelen de yapıcaktır .. sana hiçbirşey söylemiyor .. yazıklar olsun ..

Acaba antuda, bizim taraflarımızın basına böyle bir olay gelse,acaba onlarda böyle gecmis olsun diyorlarmıdır.

Ama ben insanlık vazifemi yapıp gecmis olsun diyorum.Fanatiklik baska,insanlık baska sey.

Acaba antuda, bizim taraflarımızın basına böyle bir olay gelse,acaba onlarda böyle gecmis olsun diyorlarmıdır.

Ama ben insanlık vazifemi yapıp gecmis olsun diyorum.Fanatiklik baska,insanlık baska sey.

orda burdaki tablonun tam tersi oluyor yani çok nadiren geçmiş olsun diyen çıkabiliyor çoğunluğuda kenan gibi

Geçmiş olsun...

orda burdaki tablonun tam tersi oluyor yani çok nadiren geçmiş olsun diyen çıkabiliyor çoğunluğuda kenan gibi

Geçmiş olsun...

Kenanda dahil hicbiri insanlıktan nasibini almamıs olanlardır.Bu ne Fanatikliktir böyle!

fanatiklik başka insanlık başka

geçmiş olsun

gecmis olmasin.

olum kenan antucu fenerli , cevap yazmayın.

Caner Kaşıkçı o mesajı yazabilir miydi? Sanmam.

Nick ile üyeliği bu sebeple istemiyoruz işte...

- - - -

Rekabet başka insanlık başka. Geçmiş olsun tüm yaralananlara...

Geri
Üst Alt