- 13 Şubat 2009
- 27.670
- 25.154
- 3.468
Koskoca ligi İETT otobüsüne döndürdüler.
“Usta 1-F Seyrantepe’den geçer mi?”
“Geçer”
“İyi, bineyim o zaman”
“Usta 1-F Seyrantepe’den geçer mi?”
“Geçer”
“İyi, bineyim o zaman”
Sitemizi ana ekranınıza bir web uygulaması olarak nasıl yükleyeceğinizi görmek için aşağıdaki videoyu izleyin.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda kullanılamayabilir.
bein ile devam deniyor
bilmiyorum blöfmüş demek ki anlaşma yapmayacağız açıklaması onaylamayacaklar belli ki saran'ınasıl olacak herif imzalayıp yolladım diyor rentaş
Bir tane başka imzaya bakar heis. Kimin imzası olduğu malum.nasıl olacak herif imzalayıp yolladım diyor rentaş
Sorun şu ki beIN'e verip vermemek gibi bir durum yok. Zaten 1. pakete sadece beIN teklif yaptı ve o teklif beğenilmedi. Ama daha sonrasında beIN kendisine yaklaşan bir teklif olmamasına rağmen TFF teklifi beğenmeyince atara atar gidere gider diyerek artık benim teklifimi kabul bile etseniz imzalamam demeye getirdi ve imzali evrak göndermiyor işte göründüğü üzere. Yani "beIN TFF'ye yana yakıla "Lütfen ben olayım seneye yayıncı" diye yalvarmıyor. Adamlar istemiyor işte. Teklif ettikleri 210'u da vermek istemiyorlar. Benim bildiğim anladığım son durum bu.Saran teklifini beinsport kadar artırırsa alabilir yayın ihalesini ama en yüksek verilen teklifi kabul etmeyip düşük teklifi kabul etmek ihaleye fesat karıştırmaya girer. Kulüplerin rızası olmadan tff kafasına göre yayın haklarını bu kadar düşürürse başta anadolu takımları olmak üzere tüm kulüplerin tffyi başına yıkması gerekir. tff beinsporta teklifi artırması için blöf yapıyor gibi görünüyor ama katarlılardan başka adam akıllı teklif veren yok işte. sen ligini pazarlayamıyorsan beine köpürmenin, trip atmanın anlamı yok.
Gerçek futbolseverler yine beIN'de kalır. PL orada çünkü. Bir de paket ücretleri bayağı düşer tabii Süper Lig yoksa. Bu da Digiturk'ten kopmaları engelleyebilir. Full paketi şu anda 250'ye satıyorsan (sallıyorum) seneye 125'e vereceksin çünkü Süper Lig'e çıkan bir giderin yok.Gelirler giderek düşecek alan yayincinin.Neden hala bu kadar teklif veriyorlar.Bence bu satilmiş ligde seneye digiturk kullananlarin sayisinda düşüş olacaktir.Insanlar bıkti artik.
Saran ın ucuza vereceğinin garantisi var mı ?Açıkçası Galatasaray dahil kulüplerin ne kadar alacağı umurumda değil. Yayın gelirinden gelen para zaten saçma sapan bir transferlerle çöp oluyor. Bir taraftar olarak özellikle bu krizde ucuza maç izlemek isterim. Bu yüzden Saran alabilir.