Saran Group ve beIN Sports'un Teklifleri Belli Oldu

beIN yillardir musterilerine teknolojik kolaylik getirmedi. Dogru duzgun Youtube kanali yok, mobil uygulama yok vs. Ben her hafta tum maclarin ozetlerini maclar biter bitmez 1-2 saat icerisinde resmi kanallardan izleme firsati istiyorum. Oyle 2 dakikalik ozetler degil, en az 6-7 dakikalik ozetler.
Ayrica odeme gunlerinde kuluplere son zamanlarda surekli eksik para yatirdi, tam odeme yapmayan sirkete tekrar ihale mi verilir? Bence bu bir problem.

Saran Group, bilindigi uzere koyu Fenerli is adamina ait. Daha mi iyi olur daha mi kotu olur bilemedim.
Sadettin Saran iyi Fenerli cidden ama elinde bulundurduğu ekip partizanca maç sunmayan bir ekip. Orkun Çolakoğlu, Erman Yaşar falan sunacak maçları Süper Lig'i Saran Medya alırsa ve kimse onlardan fanatik Fenerli gibi maç sunmalarını beklemez zaten. O konuda içim rahat. Sahipleri Fenerli olsa da spikerler, yorumcular vs. Türk Spor Medyası'ndaki en düzgün adamlardır hatta bu ligin maçlarına fazla adamlardır.

niye rtaş hem gibi hem super lıgı aynı anda izleriz iste
🤣🤣 Gibi konusundan atıldım Ahmet de sanıyor ki bana cevap veremedi. Bi reklamına rastladım 10 tl istiyor adam, sırf sosyal medyada duydukları esprilere senaryo yazıyorlar. Neymiş ‘son 10 tl alınır mı?’ ‘10 tl kalması sıfırdan kötü’ falan.

Fiyatların yükseltilmesi için ihale sürecini uzatan TFF, 2.1 milyar TL’ye çıkan teklifi de yeterli bulmadı. (NTV Spor)

Değişim her zaman iyidir.. Saran grubunun almasını isterim

Saran alsın ssport işini iyi kıvırdı ayrıca youtube filan direk yükleniyor özetler leş gibi bein sitesine mahkum olmayız

Acun ve Saran el ele verirlerse Bein'i alt edebilirler. Yoksa yine Bein gibi duruyor

Ülkeyi talan eden katarlılar vs. Fanatik ifbli saran
Hangisini tercih edersiniz?

Fenerbahçe'nin F'sinin bile olmadığı bir futbol istiyorum. Saran falan olmasın.

Sonuçta bir şekilde , Bein diğerlerinden fazla verdi diye , Bein'e verilir ihale.

Paranın %50'sini ilan alırız yine.

Saran alıpta Acura verirse yayını o zaman sen seyrele cümbüşü. Acur denen tipe zaten ayar oluyorum. Maçlar hiç seyredilmez o zaman. Zaten ŞL ve Uefa maçlarında da rezalet.

Fenerli hickimseye verilmemeli yayın konusu dışında herturlu pislik döner
Ki zaten reyiz katarlilara verecek bence az daha fiyat arttirimu ile

Digiturk ten başka kimsede altyapı yok. Hiç hayal kurmayın. Özetlerle ilgili bir gevşeme olur onun dışında her şey aynı kalır.

Geri
Üst Alt